fbpx

Hvad kan zoneterapi afhjælpe?

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform, der i mange år har været praktiseret i store dele af verden. Det skyldes først og fremmest behandlingens særlige evne til at bruge fødderne som spejl på hele menneskekroppen. Og dét har vist sig effektivt i behandlingen af en lang række gener og lidelser.
Hos Ezanza Massage tilbyder vi effektiv zoneterapi udført af vores uddannede zoneterapeuter. I det følgende kan du læse mere om behandlingen og de lidelser, vi kan afhjælpe.

Kort og godt om zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, der baserer sig på idéen om, at alle dele af kroppen har hver sin zone på fødderne. Disse zoner kaldes reflekszoner. En zoneterapeut bruger reflekszonerne til at kommunikere med de dele af kroppen, hvor der er opstået problemer.

Der kan let opstå blokeringer og ubalancer i kroppen, der resulterer i sygdom og smerter. Ubalancer i kroppen kan være vanskelige at håndtere, men med zoneterapi kan man med tryk under fødderne gå ind og stimulere de enkelte reflekszoner. Det skaber en vekselvirkning gennem kroppen og fjerner energiblokeringer. Således bruger zoneterapeuter tryk til at sætte gang i kroppens selvhelbredende kræfter.

Zoneterapi kan ikke kun bruges til at afhjælpe gener, men også til at vedligeholde et godt helbred. Det gælder uanset alder og køn, for zoneterapi er for alle – selv helt små babyer kan have gavn af zoneterapi!

10 ting zoneterapi kan afhjælpe

 1. Allergi
 2. Astma
 3. Fordøjelsesproblemer
 4. Gigtsmerter
 5. Væskeophobninger
 6. Fertilitetsproblemer
 7. Hovedpine/migræne
 8. Bihule- og mellemørebetændelse
 9. Hormonelle ubalancer
 10. Ufrivillig vandladning

Sådan foregår en behandling

Inden vores zoneterapeut begynder at trykke dig under fødderne, vil I tage en snak om, hvilke symptomer du har. Dette bruger vi til at danne et helhedsbillede, inden vi planlægger det rette behandlingsforløb.

Herefter går behandlingen i gang. Der er tale om en meget aktiv behandling, idet zoneterapeuten både mærker og observerer under hele behandlingen, samtidig med at du er opmærksom på, hvilke reaktioner behandlingen skaber.

Er der tale om zonebehandling til børn, vil behandlingen være kortere end ellers og fokuseret på at være særligt nænsom og blid.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


 • Nørregade:
  alle dage kl. 11-18

  St. Kongensgade:
  torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu