fbpx

Parmassage i København

Har I en travl hverdag, hvor der sjældent er plads til romantik og kvalitetstid? Eller leder du efter en gave til din veninde, hvor selvforkælelse er i højsædet? Så er parmassage måske lige det du leder efter.

Parmassage kan både være den oplagte årsdagsgave til din partner, men det kan også bruges som kvalitetstid sammen med din veninde, mor eller søster. Mange vælger at booke tid til en parmassage for at få kvalitetstid, hvor nærværet er i centrum. Så uanset, hvem den heldige modtager er, vil parmassage være en oplagt mulighed for forkælelse og kvalitetstid.

Hvad er parmassage, og hvordan foregår det?

Parmassage er blevet et ret populært fænomen – af god grund. Her får du mulighed for at kombinere din egen selvforkælelse med kvalitetstid med en du værdsætter. Det kan være en måde at dyrke dit parforhold eller skabe gode fælles oplevelser. Med parmassage hos os, er du garanteret en oplevelse for både krop og sjæl – noget I kan være sammen om. Et oplagt rum til at nyde tid med hinanden og samtidig gøre noget godt for jer selv.

Vores parmassage foregår typisk i dobbeltrum, så I kan se og dele oplevelsen med hinanden under hele behandlingen. I får hver jeres dygtige massør, så I kan nyde massagen på samme tid og samtidig være sikker på, at I får det bedste ud af parmassagen. Alle vores massører har solide faglige kompetencer, og derfor ved de også præcist, hvad der skal til for at give jer nogle afslappende timer sammen.

Gør noget godt for jeres kroppe med massage for to

Der er mange gode grunde til at booke en tid til parmassage. Udover at gøre jer en oplevelse rigere, har massagen også en særdeles positiv virkning på jeres kroppe.

Hverdagens travlhed sætter sig i kroppen i form af ømme og spændte muskler. Derfor er spændinger et af de gennemgående fokuspunkter i vores parmassage, så I får løsnet op og får en mere velfungerende krop.

Udover at arbejde med kroppens muskler, handler parmassage også om at stimulere kredsløbet. Et velfungerende kredsløb har stor betydning for energiniveauet, og ved at stimulere jeres kredsløb kan vi give jer fornyet energi til hverdagens stress og jag.

Få tilpasset parmassagen til jeres individuelle ønsker

Selvom parmassagen er en fælles oplevelse, har I stadig forskellige behov. Måske den ene har mange spændinger i nakken og derfor har brug for fokus der, mens den anden har problemer med lænden og derfor vil have fokus der. Derfor bliver parmassagen tilpasset hver af jer, så vi rammer jeres begges behov.

Det er ikke kun området for massagen, der kan tilpasses. Også massagetypen spiller en rolle for den enkelte. Måske du ønsker en wellness parmassage med afslapning som hovedformål, mens din partner gerne vil have en stærkere behandling. På den måde kan vi tilpasse trykket og formen, så det matcher jeres enkelte behov. Massage er trods alt en individuel sag – også selvom der er tale om parmassage. Her er det vigtigste, at I begge nyder det og får det ud af massagen, som I ønsker.

Vi tilbyder næsten alle vores behandlinger til par, herunder:

  • Fysiurgisk massage
  • Wellness massage
  • Hot stone massage
  • Gravidmassage

Vi er altid åbne over for at imødekomme jeres specifikke ønsker og behov, så hvis I har forskellige ønsker til jeres parmassage, kan vi altid finde en kombination, der tilgodeser alle jeres ønsker.

Overrask din partner med et parmassage gavekort

Findes der en bedre gave en at skabe oplevelser sammen? Et parmassage-gavekort kan være den perfekte årsdagsgave eller ”bare-fordi”-gave til din partner. Det er en oplagt måde at fortælle din nærmeste, at du ønsker at tilbringe kvalitetstid med ham eller hende.

Måske I kunne tænke jer en af de mange former for wellness parmassage, som vi tilbyder hos Ezanza? Wellness parmassage kan være et tiltrængt pusterum væk fra hverdagens ulvetimer og madpakkeræs – en sikker vinder på gavefronten.

Med parmassage deals fra os, er du sikret forkælelse på højt niveau. Vores dygtige massører bruger altid økologiske olier, og fokus er altid på at bidrage til sundhed og bedre velvære i jeres hverdag.

Skal I have parmassage i København?

Vi er placeret tæt på Nørreport Station, så hvis du leder efter massage på Østerbro, i Hillerød eller i og omkring København, så bliver det ikke nemmere. Vi har over 20 behandlere, og hos os er du altid sikret høj kvalitets massage. Det er dog ikke kun på kvaliteten, at vi stråler. Prisen er også med. Så leder du efter et parmassage tilbud, er det her du finder det.

Brug vores online booking-formular og find et tidspunkt, der passer til jer. Vælg blot de steder, hvor der står to massører eller parmassage. Så er du garanteret en dejlig oplevelse for dig og en af dine nærmeste.

×
Online booking
Menu