fbpx

Parmassage i rolige og varme omgivelser

Nyd Kvalitetstid og Afslapning Sammen

Velkommen til Ezanza, hvor vi specialiserer os i skønne parmassager. Hos os kan du og en, du har kær, opleve glæden ved næsten alle vores former for massagebehandlinger sammen. Vores parmassage giver jer en enestående mulighed for at dele en afslappende og helende oplevelse side om side, idet hver af jer vil nyde jeres egen behandling med jeres egen massør i det samme rum.

Skønne Oplevelser for Par

Vores parmassage er en invitation til at dykke ned i en verden af velvære sammen med din udkårne, veninde, eller en nær relation. I et fælles rum, under kyndige hænder fra hver jeres massør, vil I opleve en unik form for forkælelse, der styrker jeres bånd og lindrer sindet.

Afslappende Behandlinger i Samhørighed

Hos Ezanza er vi stolte af at tilbyde en bred palette af behandlinger, som par og veninder kan nyde sammen, herunder:

Vælg den behandling, der taler mest til jer, og glæd jer til at dele en uforglemmelig stund sammen hos Ezanza, hvor vi skaber de ideelle rammer for afslapning og fornyet energi.

Book parmassage online

Du kan nemt booke jeres parmassage online, hvilket giver jer muligheden for at i ro og mag vælge det perfekte tidspunkt for jer. Alternativt er I velkomne til at kontakte os på telefonnummer 30508080 dagligt mellem kl. 10.30 og 17.00. Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Parmassage i København

Styrk både sind og krop med massage for par

Udover at gøre jer en fælles oplevelse rigere har parmassagen en positiv, afspændende virkning på jeres kroppe.

Hverdagens travlhed sætter sig i kroppen i form af ømme og spændte muskler. Derfor er afspænding et af de gennemgående fokuspunkter i vores parmassage, så I får løsnet op og får en mere velfungerende krop.

Få tilpasset parmassagen til jeres individuelle ønsker

Selvom parmassagen er en fælles oplevelse, har I sandsynligvis forskellige behov. Måske den ene har mange spændinger i nakken og derfor har brug for fokus dér – mens den anden kan have problemer med lænden og vil have fokus dér.

Det er ikke kun området for massagen, der kan tilpasses. Også massagetypen spiller en rolle for den enkelte. Måske du ønsker en wellness parmassage med afslapning som hovedformål, mens din partner gerne vil have en behandling, hvor der tages hårdere fat.

Vi er altid åbne for at imødekomme jeres specifikke ønsker. I dialog med jer finder vi den massage, der bedst tilgodeser alle jeres behov.

Overrask din partner med et parmassagegavekort

Vi mener, at fælles oplevelser er den perfekte gave – en charmerende måde at fortælle din partner, at du vil bruge mere kvalitetstid med ham/hende. Derfor tilbyder vi parmassage-gavekort til dig, der vil give din udkårne en personlig gave.

Vi tilbyder et tiltrængt pusterum fra hverdagens ulvetimer og madpakkeræs. Ezanza parmassage er afslappende forkælelse med fuld fokus på sundhed og bedre velvære i hverdagen.

Massage for to er den perfekte årsdagsgave

Hvis du er, som folk er flest, har du svært ved at finde den perfekte årsdagsgave til din partner. Parmassage er den oplagte gave, da det er en dejlig oplevelse, der samtidig styrker jeres forhold. Det er en unik måde at dyrke jeres parforhold og skabe en dejlig fælles oplevelse, I kan mindes sammen.

Vores parmassage foregår i dobbeltrum, hvor I får hver jeres dygtige massør, så I kan se hinanden og nyde massagen på samme tid.

Vi garanterer en smuk oplevelse for både krop og sjæl. Vi skaber et trygt og roligt rum til at nyde kvalitetstid sammen, hvor I samtidig får nøjagtigt den type massage, I har behov for.

Find os centralt i København

Vi er placeret tæt på Nørreport Station og Kongens Nytorv, så hvis du leder efter parmassage i og omkring København, bliver det ikke nemmere.

Brug vores online booking-formular og find et tidspunkt, der passer til jer. Vælg blot de steder, hvor der står to massører eller parmassage. Så er du garanteret en dejlig oplevelse for dig og en af dine nærmeste.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu