fbpx

Giv et massagegavekort til en du holder af

Et massagegavekort er en sand gave fra hjertet, særligt til kæresten, veninden, forældrene eller den gravide. Vi har et bredt udvalg af gavekort til ham og hende, som du kan læse mere om her på siden.

Vi står klar til at løfte massageoplevelsen til et nyt niveau, med fokus på velvære, ro og trygge rammer. Vi har altid fokus på at give professionelle behandlinger, som giver øget velvære, fornyet energi og ro i kroppen.

Hvilken type massage skal jeg vælge?

Et gavekort til Ezanza giver adgang til et væld af behandlingsmuligheder. Vi er en af Københavns førende klinikker inden for gravidmassage, men vi arbejder især også meget med den dybe fysiurgiske massage, der lindrer spændinger og giver ny energi i hverdagen. Hvis du er tvivl om, hvilken type massage du ønsker at købe gavekort til, så skal vi nok hjælpe dig bedre på vej. En massage hos os i Ezanza vil altid være tilpasset den enkeltes behov og ønsker. Nedenstående er blot en rettesnor for behandlingens fokusområder og formål.

Gavekort til den dybdegående massage

Den dybdegående massage, som også kaldes den fysiologiske massage, er kendetegnet ved, at massøren går i dybden med specifikke områder og afhjælper spændinger i kroppen samt led- og muskelsmerter.

Den fysiurgiske massage er ideel til ham eller hende, der oplever gener eller smerter ved enten kontorarbejde, sportsskader eller generelt muskelspændinger. Ud over at afhjælpe spændinger og skader er formålet med den fysiurgiske massage at få bevægeapparatet til fungere optimalt og smertefrit.

Et gavekort til massage, hvor den dybdegående massage er i fokus, er derfor en god gave, som langt de fleste vil elske at modtage.

Massagegavekort til den gravide

Et gavekort til graviditetsmassage er den oplagte gave til den gravide kæreste, veninde, datter eller kone. Du kan her give hende et frirum, hvor hun kan få spændt af og få lov til at være i centrum.

En kvindes krop ændrer sig på flere måder under en graviditet, og det er helt naturligt at opleve gener, ubehag og smerter under denne forandring. Med massage under graviditeten vil vi kunne øge blodgennemstrømningen i kroppen og dermed skabe en smertelindrende effekt, der kan reducere spændinger og smerter.

Med et massagegavekort kan vi hjælpe den gravide med at opretholde et vist funktionsniveau og være med til at forebygge, at graviditeten påvirker ens dagligdag.

Wellness-gavekort – ren luksus og forkælelse

Hvis den bare skal stå på afslapning og forkælelse, anbefaler vi et wellness-gavekort. Blandt vores luksuriøse wellness-behandlinger kan du vælge mellem kropsmassage, ansigtsmassage, fodmassage eller hot stone-massage med varme lavasten.

Undervejs bliver du forkælet med eksklusive olier og cremer, som har aromaterapeutiske effekter og skaber en afslappet atmosfære, der gør, at du kan koble helt af under behandlingen. Wellness-gavekortet er det perfekte gavekort til kæresten, som du gerne vil forkæle ekstra meget.

Veninde- eller parmassage – når I skal dele oplevelsen

Der er bare noget helt specielt over at dele oplevelser med andre. Et gavekort til parmassage findes i forskellige former og størrelser. Vi tilbyder både parmassage i form af f.eks. en full body-dybdemassage, en luksus kropsmassage eller blot en 30 minutters minimassage.

Et gavekort til massage for to betyder, at I blot skal vælge behandling efter jeres behov i forhold til behandlingstype og den afsatte tid til massagen. Vores dygtige massører og værtinder skal nok sørge for, at I får en dejlig oplevelse.

Et parmassage-gavekort er en oplagt måde at skabe nye og dejlige oplevelser sammen på.

Kvalitetsmassage i hjertet af København

Vi arbejder benhårdt på at sikre, at du får en professionel og afslappende behandling. Vores massører får en grundig oplæring, og vi sætter en stor ære i at efteruddanne vores medarbejdere, så de kan imødekomme dine behov og give dig en følelse af ro og tryghed, hver gang du besøger os.

Når du får massage hos Ezanza, byder vi altid på økologisk the, frugt og vand, både for dit velvære, men også for at kroppen kan skille sig af med en masse affaldsstoffer, så du kan få det bedste udbytte af behandlingen.

Hvordan fungerer et gavekort til Ezanza?

Uanset hvilket gavekort du ønsker at give, har vi den rette behandling her hos Ezanza Massage. Hvis du er i tvivl om, hvilket massagegavekort du skal købe, kan du også helt selv bestemme, hvilket beløb gavekortet skal være på. Vi har dog et minimumsbeløb på 200,-. Ønsker du derimod at købe gavekort til en bestemt type af behandling, kan du frit vælge mellem vores mange behandlinger, som vi tilbyder her i klinikken.

Du får selv lov til at bestemme, om du ønsker at printe gavekortet selv – og altså lave dit eget gavekort – eller om vi skal stå for det. Vi tilbyder nemlig også, at du kan afhente og købe gavekortet her i klinikken. Vi sørger selvfølgelig for at pakke det pænt ind, så du ikke behøver at bekymre dig om dette.

Vores klinik rummer 170 m2 og ligger i hjertet af København K. Vi holder til på 1. sal på Nørregade 22 tæt ved Nørreport Station, hvor der er gode offentlige transportmuligheder til og fra klinikken.

Massagegavekortet er gyldigt i tre år fra udstedelsesdatoen, og vi anbefaler, at du booker i god tid. For information omkring ombooking eller aflysning henviser vi til vores aflysningspolitik.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu