fbpx

Gravidmassage

Siden 2006 har vi tilbudt fysiurgisk massage  og wellness behandlinger til gravide. Vi har fokus på at massere og lindre dine spændte muskler i lænd, ryg, nakke og skuldre, og derudover kan du bestille massager hvor du også får masseret dine overbelastede ben og fødder.

Du kan roligt føle dig tryg og ikke mindst forvente en professionel behandling i behagelige omgivelser, imens du ligger på maven på en af vores specielle gravidbrikse.

Briksen har plads og støtte til din mave og barm, så du kan slappe af og nyde behandlingen - ligegyldigt hvor langt henne du er i din graviditet. Du kan få gravidmassage fra 12 uger og helt frem til din fødsel/termin.

Vores gravide klienter har altid haft en speciel plads hos os, og du kan afbestille online op til 4 timer før, og sker der noget i din graviditet, så kan du altid ringe til os i telefontiden eller skrive en mail. Se nederst på denne side.

Vores Par Gravidmassager bookes som oftest af den vordende far og mor. Vil I gerne have gravid massage sammen, må I meget gerne fortælle, når I kommer 2 gravide, så vi er sikre på, at I begge får både gravidbriks og gravidmassør til jeres behandlinger.

Når I booker Par massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Vi har 1 gravidbriks i hvert rum, så kommer I 2 gravide sammen, vil I få hvert jeres rum med hver jeres behandler.

Alle behandlinger med gravid massage aftales individuelt i mellem klient og behandler afhængigt af behovet - nedenstående er de mest typiske fokusområder for massage indenfor en given tid.

Husk at alle vores olier til krop og ansigt er økologiske.

Basic Gravidmassage 60 min. (1 pers) - DKK 610,-
Basic Par Gravidmassage 60 min. (2 pers) - DKK 1220,-

  • Grundig massage af ryg, lænd og baller (iskias), skuldre, nakke

  • Bagsiden af kroppen med/uden arme

  • Kropsmassage (massage af ben, ryg, skuldre, nakke, lænd, evt. arme)

Klassisk Gravidmassage 75 min. (1 pers) - DKK 750,-
Klassisk Par Gravidmassage - 75 min. (2 pers) - DKK 1500,-

60 min. grundig massage af bagsiden af kroppen - ben, baller (iskias), ryg, lænd, nakke og skuldre plus 15 min. fodmassage.

Den Klassiske Gravidmassage er massagebehandling af de mest almindelige gener/smerter under graviditeten - væske i ben og fødder, ondt i baller og lænd, ømme skuldre og nakke. Den består af fysiurgisk massage af bagsiden af kroppen - f.eks. lægge, baller/iskias, lænd, skuldre og nakke og efterfølges af en god fodmassage.

Luksus Gravidmassage 90 min. (1 pers.) - DKK 890,-
Par Gravidmassage 90 min. (2 pers.) - DKK 1780,-

Du starter med et dejligt varmt skumfodbad med vores RELAX olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier. Imens du slapper af får du serveret en lille anretning med tørrede økologisk frugt og nødder og vand.

Efter fodbadet fortsætter du med ca. 50 min. grundig massage af bagsiden af kroppen - ben, baller (iskias), ryg, lænd, nakke og skuldre - hvorefter det er tid til ca. 15 min. fodmassage.

Massagen udføres med Weledas økologiske babyolie, som er en naturlig blødgørende olie. Den beskytter både din og babys hud med mild økologisk sesamolie og calendulaekstrakt. Den er uden parfume.

Alle behandlinger er inklusiv omklædning og journalføring.

Gravid Wellnessmassage 90 min. (1 pers.) - DKK 975,-
Par Gravid Wellnessmassage 90 min. (2 pers.) - DKK 1950,-

Denne massage består af ca. 50 min. afslappende kropsmassage og ca. 30 min. ansigtsmassage.

Vi bruger Weleda's økologiske babyolie til din korpsmassage. Din ansigtsmassage udføres med produkter fra Weleda's til hypersensitiv hud. Her finder du bl.a. mandel og blommekerneolie som hovedingredienser.

Alt er parfumefrit og godt for både dig og din kommende baby.

 

Gravid Rosenmassage 120 min. (1 pers.) - DKK 1305,-
Par Gravid Rosenmassage 120 min. (2 pers.) - DKK 2610,-

Denne massage består af ca. 20 min. fodbad og fodmassage og ca. 80 min. fysiurgisk behandlingsmassage.

Vi bruger vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier i dit skumfodbad, og Wild Rose produkter fra Weleda i massagen.

Du får serveret frisk frugt, te og vand til dit fodbad.

Efter fodbadet masseres dine fødder med rensende fodscrub bestående af en exfolierende og rensende peeling af fint himalaya krystalsalt, vaniljeolie og økologisk olivenolie.

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en Weledas dejlig fede bodylotion, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie, så dine fødder bliver både bløde og velduftende. Den omfavnende duft af roser kommer fra biodynamiske damaskusroser i Tyrkiet.

Nu skal du have ca. 80 min. full body fysiurgisk massage af ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage.

Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Wild Rose Body Oil, der understøtter hudens naturlige regenerering og gør den lækker smidig. Huden udglattes og holder bedre på fugtigheden efter regelmæssig brug.
Både Wild Rose Pampering Body Lotion og Wild Rose Body Oil kan købes i receptionen.

×
Online booking
Menu