fbpx

Gravidmassage

Siden 2006 har vi tilbudt fysiurgisk massage  og wellness behandlinger til gravide. Vi har fokus på at massere og lindre dine spændte muskler i lænd, ryg, nakke og skuldre, og derudover kan du bestille massager hvor du også får masseret dine overbelastede ben og fødder.

Du kan roligt føle dig tryg og ikke mindst forvente en professionel behandling i behagelige omgivelser, imens du ligger på maven på en af vores specielle gravidbrikse.

Briksen har plads og støtte til din mave og barm, så du kan slappe af og nyde behandlingen – ligegyldigt hvor langt henne du er i din graviditet. Du kan få gravidmassage fra 12 uger og helt frem til din fødsel/termin.

Vores gravide klienter har altid haft en speciel plads hos os, og du kan afbestille online op til 4 timer før, og sker der noget i din graviditet, så kan du altid ringe til os i telefontiden eller skrive en mail. Se nederst på denne side.

Vores Par Gravidmassager bookes som oftest af den vordende far og mor. 

Når I booker Par massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Vi har 5 gravidbrikse, så kommer I 2 gravide sammen, får I begge hver jeres specialbriks. Giv gerne besked i god tid, hvis I kommer 2 gravide, så vi bedre kan forberede os 🙂

Alle behandlinger med gravid massage aftales individuelt i mellem klient og behandler afhængigt af behovet – nedenstående er de mest typiske fokusområder for massage indenfor en given tid.

Husk at alle vores olier til krop og ansigt er økologiske.

Basic Gravidmassage 60 min. (1 pers) – DKK 655,-
Basic Par Gravidmassage 60 min. (2 pers) – DKK 1310,-

  • Grundig massage af ryg, lænd og baller (iskias), skuldre, nakke

  • Bagsiden af kroppen med/uden arme

  • Kropsmassage (massage af ben, ryg, skuldre, nakke, lænd, evt. arme)

Klassisk Gravidmassage 75 min. (1 pers) – DKK 795,-
Klassisk Par Gravidmassage – 75 min. (2 pers) – DKK 1590,-

60 min. grundig massage af bagsiden af kroppen – ben, baller (iskias), ryg, lænd, nakke og skuldre plus 15 min. fodmassage.

Den Klassiske Gravidmassage er massagebehandling af de mest almindelige gener/smerter under graviditeten – væske i ben og fødder, ondt i baller og lænd, ømme skuldre og nakke. Den består af fysiurgisk massage af bagsiden af kroppen – f.eks. lægge, baller/iskias, lænd, skuldre og nakke og efterfølges af en god fodmassage.

Luksus Gravidmassage 90 min. (1 pers.) – DKK 950,-
Par Gravidmassage 90 min. (2 pers.) – DKK 1900,-

Du starter med et dejligt varmt skumfodbad med svanemærket showergel. Imens du slapper af får du serveret en lille økologisk anretning med hyldeblomstsaft, frisk ingefærthe og tørrede nødder.

Efter fodbadet fortsætter du med ca. 50 min. grundig massage af bagsiden af kroppen – ben, baller (iskias), ryg, lænd, nakke og skuldre – hvorefter det er tid til ca. 15 min. fodmassage.

Massagen udføres med Weledas økologiske babyolie, som er en naturlig blødgørende olie. Den beskytter både din og babys hud med mild økologisk sesamolie og calendulaekstrakt. Den er uden parfume.

Alle behandlinger er inklusiv omklædning og journalføring.

Sweet Mother-to-be 120 min. (1 pers.) – DKK 1250,-
Sweet Father & Mother-to-be (2 pers.) – DKK 2500,-

Denne massage er til dig som virkelig fortjener en forkælelse udover det sædvanlige.
Den består af ca. 10 min. skumfodbad, ca. 90 min. kropsmassage inklusiv 10 min. håndmassage. Massagen slutter med ca. 20 min. fodmassage.

I denne massage bruger vi kun produkter, som du vil kunne bruge til småbørn.
Hos Ezanza bruger vi i forvejen kun økologiske produkter i alle typer behandlinger. Når det drejer sig om gravidmassage, går vi skridtet videre og bruger kun produkter som er parfumefri og til sensitiv hud. Du kan se de specifikke produkter længere nede på siden.

Du starter med dit fodbad hvortil du får serveret en økologisk forfriskning med hyldeblomstsaft, nødder og ingefærthe. 
I dit varme skumfodbad bruger vi en mild brusecreme og shampoo, som er særligt udviklet til småbørn. Den indeholder bl.a. blødgørende sesamolie som bevarer hudens fugtbalance. 

I dit massagerum får du en fuld kropsmassage inklusiv håndmassage. Hvis du ønsker et bestemt fokus – udover nakke, skuldre og ryg – så husk at sige det, så din behandler bedre kan imødekomme dine behov.

Din kropsmassage udføres med en økologisk koldpresset tidselolie sprængfyldt med Omega -6 og -9 fedtsyrer.
Det er en fin og let tidselolie, som er meget hudvenlig og ideel til følsom, ru og tør hud. Den er også meget velegnet til pleje af spædbørn og små børn, ligesom mange gravide bruger den til den gravide mave for at modvirke strækmærker. 

Hele herligheden afsluttes med ca. 20 min. fodmassage med en Weleda’s parfumefri og veganske bodylotion udviklet til sensitiv hud.

    ×
    Online booking
    Menu