fbpx

Gravidmassage

Se også vores Gravid Wellness behandlinger her

Siden 2006 har vi tilbudt fysiurgisk massage  og wellness behandlinger til gravide. Vi har fokus på at massere og lindre dine spændte muskler i lænd, ryg, nakke og skuldre, og derudover kan du bestille massager hvor du også får masseret dine overbelastede ben og fødder.

Du kan roligt føle dig tryg og ikke mindst forvente en professionel behandling i behagelige omgivelser, imens du ligger på maven på en af vores specielle gravidbrikse.

Briksen har plads og støtte til din mave og barm, så du kan slappe af og nyde behandlingen - ligegyldigt hvor langt henne du er i din graviditet. Du kan få gravidmassage fra 12 uger og helt frem til din fødsel/termin.

Vores gravide klienter har altid haft en speciel plads hos os, og du kan afbestille online op til 4 timer før, og sker der noget i din graviditet, så kan du altid ringe til os i telefontiden eller skrive en mail. Se nederst på denne side.

Vores Par Gravidmassager bookes som oftest af den vordende far og mor. Vil I gerne have gravid massage sammen, må I meget gerne fortælle, når I kommer 2 gravide, så vi er sikre på, at I begge får både gravidbriks og gravidmassør til jeres behandlinger.

Når I booker Par massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Vi har 1 gravidbriks i hvert rum, så kommer I 2 gravide sammen, vil I få hvert jeres rum med hver jeres behandler.

Alle behandlinger med gravid massage aftales individuelt i mellem klient og behandler afhængigt af behovet - nedenstående er de mest typiske fokusområder for massage indenfor en given tid.

Husk at alle vores olier til krop og ansigt er økologiske.

Basic Gravidmassage 60 min. (1 pers) - DKK 610,-
Basic Par Gravidmassage 60 min. (2 pers) - DKK 1220,-

  • Grundig massage af ryg, lænd og baller (iskias), skuldre, nakke

  • Bagsiden af kroppen med/uden arme

  • Kropsmassage (massage af ben, ryg, skuldre, nakke, lænd, evt. arme)

Klassisk Gravidmassage 75 min. (1 pers) - DKK 750,-
Klassisk Par Gravidmassage - 75 min. (2 pers) - DKK 1500,-

60 min. grundig massage af bagsiden af kroppen - ben, baller (iskias), ryg, lænd, nakke og skuldre plus 15 min. fodmassage.

Den Klassiske Gravidmassage er massagebehandling af de mest almindelige gener/smerter under graviditeten - væske i ben og fødder, ondt i baller og lænd, ømme skuldre og nakke. Den består af fysiurgisk massage af bagsiden af kroppen - f.eks. lægge, baller/iskias, lænd, skuldre og nakke og efterfølges af en god fodmassage.

Luksus Gravidmassage 90 min. (1 pers.) - DKK 890,-
Par Gravidmassage 90 min. (2 pers.) - DKK 1780,-

Du starter med et dejligt varmt skumfodbad med vores RELAX olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier. Under dit fodbad vælger du hvilken arometerapeutisk olie du ønsker til din massage.

Efter fodbadet fortsætter du med ca. 50 min. grundig massage af bagsiden af kroppen - ben, baller (iskias), ryg, lænd, nakke og skuldre - hvorefter det er tid til 15 min. fodmassage.

Foruden at blande dine massageolier i fodbad og massageolie, opvarmer vi dem også i vores specielle olievarmer.

Alle behandlinger er inklusiv omklædning og journalføring.

Vil du have mere end massage - se vores wellness til gravide her

Forbered dig på fødslen med massage

Du kan med fordel bruge gravid massage som en del af din fødselsforberedelse. Under gravid massage bliver du gennem vores teknikker mere bevidst om din krop. Du mærker eksempelvis tydeligt, hvordan din krop reagerer på visse tryk. Samtidig virker gravid massage beroligende, hvilket får dig tættere på din krop.

Denne viden om din krop kan du bruge under din fødsel, hvor den kan hjælpe dig med at koncentrere dig om din krop.

Gravid massage kan tilrettelægges på et væld af forskellige måder, så den imødekommer den enkeltes ønsker og behov. Har du problemer med smerter i lænd, ben eller skuldre, eller har du problemer med hævelser, er dette altså noget, vi kan arbejde specifikt med under gravid massage.

En af de vigtigste grunde til at vælge gravid massage er, at massage frigiver velværehormoner. Når vi arbejder med vævet i dybden, stimuleres kroppens kredsløb og dette er med til at udsende de dejlige hormoner. Et godt kredsløb er fundamentet for en velfungerende krop, og derfor arbejder vi altid målrettet med dette. Når kredsløbet fungerer optimalt, styrkes også immunforsvaret, og alt dette giver tilsammen øget velvære.

Velværehormonerne er ikke kun til glæde for dig, men også din baby.

×
Ring op
Online booking
Menu