fbpx

Sportsmassage i København

Sportsmassage er en massageform, der henvender sig til dig, der er atlet eller dyrker meget sport. Massagen er dog også egnet til mennesker, der har en aktiv livsstil. Sportsmassage har blandt andet til formål at hjælpe dig med at forberede til en evt, konkurrence, at opnå hurtigere restitution eller komme hurtigere tilbage til sporten efter en skade. Massage får kroppen til at frigive endorfiner, som er kroppens eget smertedæmpende stof – derfor vælger nogle også at blive masseret for at få en dejlig følelse i kroppen.

Sportsmassage 30 min. (1 pers.) – DKK 390,-
Sportsmassage 60 min. (1 pers.) – DKK 655,-

Restitution med sportsmassage i København

Når vores sportsmassage i København kan give dig en hurtigere restitution, skyldes det, at massage påvirker kredsløbet positivt. Almindeligvis kan kroppen have brug for længere tids pause efter en hård træning, fordi affaldsstoffer ophober sig i musklerne. Men når kredsløbet forbedres, medvirker den øgede blodcirkulation til, at disse affaldsstoffer hurtigere transporteres væk fra kroppens muskler. Og dét får dig hurtigt tilbage på banen, i løbeskoene og hvor du ellers ynder at dyrke sport.

Udover at fremskynde restitution medvirker den øget blodcirkulation også til at få dine muskler til at slappe af.

Hvilke smerter kan afhjælpes med sportsmassage?

Sportsmassage består af mange forskellige massageteknikker, som alle har til formål at tage hånd om problemfyldte områder i kroppen. Vores sportsmassage i København tager altid udgangspunkt i den enkelte klients behov, så vi afhjælper gener og smerter så effektivt som muligt.

Listen over smerter, der kan afhjælpes med sportsmassage i København er lang. Derfor giver vi dig her et indblik i nogle af de hyppigste årsager til at få sportsmassage:

  • Nakkesmerter
  • Skuldersmerter
  • Knæsmerter
  • Ankelsmerter
  • Rygsmerter

Hvilke lette sportsskader kan vi behandle med sportsmassage?

  • Overbelastningsskade (inkl. Inflammation)
  • Fibersprængninger
  • Forstuvninger (typisk anklen)
  • Forstrækninger

Bemærk

Som massører/alternative behandlere må vi ikke diagnosticere eller behandle skader som din læge eller anden autoriseret sundhedsperson ikke anbefaler. Er du i tvivl om hvad din skade skyldes, eller om massage kan anbefales, skal du altid konsultere en læge, fysioterapeut eller anden relevant sundhedsperson. Det anbefales at der går 72 timer fra en skade er opstået til at du får behandling. I mellemtiden kan med du fordel benytte dig af MCE princippet:

M = mobilisering (bevæg det du kan, så meget du kan)

C = compression (komprimerende forbinding)

E = Elevation (hold det skadede område højt)

MCE princippet erstatter det gode gamle RICE princip.

×
Online booking
Menu