fbpx

Sportsmassage i København K

Hvis du træner eller dyrker sport på den ene eller anden måde, er smerte typisk en helt naturlig del af udviklingen. Ved at gøre sportsmassage til en naturlig del af træningen kan du både mindske smerten og forebygge muskelsmerter.

Hos Ezanza kan du få en dybdegående sportsmassage af en af vores dygtige sportsmassører. Vi har rygsækken fyldt med erfaring – uanset om det gælder massage af en skade eller en forebyggende massage. Du kan trygt lægge opgaven i vores hænder.

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er oplagt til dig, der er atlet, ofte træner eller generelt dyrker meget sport. Du behøver dog ikke at dyrke sport regelmæssigt for at få gavn af en sportsmassage. En aktiv livsstil eller en skade, som du har fået af at dyrke sport, kan også gøre, at du kan have brug for en sportsmassage.

Du kan blandt andet bruge sportsmassage, hvis du gerne vil opnå hurtigere restitution eller forberede dig til en konkurrence. Sportsmassage er selvfølgelig også oplagt, hvis du har fået en skade i forbindelse med træning eller på anden måde har smerter. En sportsmassage kan nemlig være en naturlig smertedæmpende løsning, da en massage kan få din krop til at frigive endorfiner, der er smertelindrende. 

Massage til sport kan desuden både være genopbyggende og forebyggende. Typisk kan du helt undgå at blive skadet efter træning, hvis du får sportsmassage regelmæssigt. På den måde kan du forebygge skader, som ofte vil opstå, hvis du træner hårdt og løbende udvikler dig.

Sportsmassage fungerer ofte godt i kombination med fysiurgisk massage. 

Vores sportsmassage-pris

Hos Ezanza har vi en fast pris på vores sportsmassage, som er opdelt efter, hvor lang tid du ønsker, at massagen skal vare:

Sportsmassage 30 min. (1 pers.) – DKK 405,-
Sportsmassage 60 min. (1 pers.) – DKK 685,-

Inden for dette tidsrum kan du vælge at få massage til lige netop det område, der presser dig. Vores dygtige sportsmassører sørger for at ramme dine behov og arbejder derfor målrettet med det område eller den type af massage, som du ønsker.

sportsmassage

Opnå hurtigere restitution med sportsmassage

Efter en hård træning kræver kroppen ofte en længere pause for at kunne være klar på dupperne igen. Det er nødvendigt, fordi der i dine muskler ophober sig affaldsstoffer efter træningen. Sportsmassage kan spille en stor rolle i forhold til at forkorte denne pause og gøre kroppen hurtigere klar til at komme tilbage i løbeskoene eller på fodboldbanen.

Det kan lade sig gøre, fordi sportsmassagen er med til at forbedre dit kredsløb. Det betyder, at din blodcirkulation øges, så affaldsstofferne hurtigere kan blive transporteret væk fra kroppens muskler – og du får dermed en hurtigere restitution.

Det lyder måske lidt kompliceret, men for at opsummere kan massagen gøre, at du hurtigere er på benene igen. Samtidig vil den øgede blodcirkulation også få dine muskler til at slappe af, hvilket er vigtigt, hvis du vil have mest muligt ud af din træning. Som et supplement til sportsmassagen kan du derfor også få en wellness-massage.

Hvilke smerter kan afhjælpes med sportsmassage?

Din sportsmassage kan opbygges på mange forskellige måder, alt efter hvad dit behov er. Fælles for dem er dog, at de alle tager fat i problemfyldte områder på kroppen. Når du kommer til os, vil vi sammen finde frem til, hvor du har brug for sportsmassagen og i hvilket omfang.

Listen over smerter, der kan afhjælpes med sportsmassage hos Ezanza, er lang. Derfor giver vi dig her et indblik i nogle af de hyppigste årsager til at få massage til sport:

  • Ankelsmerter
  • Skuldersmerter
  • Knæsmerter

Hvilke lette sportsskader kan vi behandle med sportsmassage?

  • Overbelastningsskade (inkl. Inflammation)
  • Fibersprængninger
  • Forstuvninger (typisk anklen)
  • Forstrækninger

Vigtigt at bemærke

Som sportsmassører må vi ikke behandle skader eller diagnosticere dem, hvis det ikke er blevet anbefalet af din læge. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt massage kan anbefales til lige netop din skade, skal du først gå til din læge, fysioterapeut eller lignende, før du kommer til os.

Som en god tommelfingerregel må du ikke behandles for din skade, før der er gået 72 timer. Indtil da kan du benytte dig af MCE-princippet, som lyder således:

M = Mobilisering (bevæg det, du kan, så meget du kan)
C = Compression (komprimerende forbinding)
E = Elevation (hold det skadede område højt).

Det kan være en god tilgang til din skade, indtil behandlingen kan finde sted.

Book din sportsmassage hos Ezanza

Du kan roligt bruge vores dygtige massører til at hjælpe dig med at lindre eller forebygge smerter, som er forårsaget af træning. Vores store klinik i København K kan danne rammerne for din næste sportsmassage. Vores fokus er på dit velvære og din sundhed, og vi tilpasser hver behandling til lige netop dine skader eller problemstillinger.

Du skal blot sørge for at booke en tid nedenfor. Så kan du finde en tid, der passer ind i din kalender. Du kan også vælge at få en mere regelmæssig sportsmassage, så du altid passer på din krop ved at forebygge skader og restituere.

×
Online booking
Menu