fbpx

Sportsmassage i København K

Hvis du træner eller dyrker sport på den ene eller anden måde, er smerte typisk en helt naturlig del af udviklingen. Ved at gøre sportsmassage til en naturlig del af træningen kan du både mindske smerten og forebygge muskelsmerter. For maratonløbere, der forbereder sig til løb denne søndag, kan en sportsmassage denne torsdag, hvor alle behandlinger tilbydes med 15% rabat, være den perfekte måde at forberede musklerne på og optimere præstationen.

Hos Ezanza kan du få en dybdegående sportsmassage af en af vores dygtige sportsmassører. Vi har rygsækken fyldt med erfaring – uanset om det gælder massage af en skade, en forebyggende massage eller specifik forberedelse til et maraton. Du kan trygt lægge opgaven i vores hænder.

Vores sportsmassage-pris

Hos Ezanza har vi en fast pris på vores sportsmassage, som er opdelt efter, hvor lang tid du ønsker, at massagen skal vare:

 • Sportsmassage 30 min. (1 pers.) – DKK 405,-

 • Sportsmassage 60 min. (1 pers.) – DKK 685,-

Inden for dette tidsrum kan du vælge at få massage til lige netop det område, der presser dig. Vores dygtige sportsmassører sørger for at ramme dine behov og arbejder derfor målrettet med det område eller den type af massage, som du ønsker.

Benyt dig af vores torsdagstilbud i maj

Husk vores særlige torsdagstilbud, hvor du får 15% rabat på alle massager, hvilket gør det til det ideelle tidspunkt at få en pre-maraton massage. Gør som mange andre løbere og book din tid nu for at sikre, at du er i topform på løbsdagen.

Sportsmassør udfører dybdegående massage på en atlets ben og fødder i et professionelt udstyret massagecenter

Hvordan benytter du vores tilbud? 🌟

For at drage fordel af vores fantastiske tilbud, er her nogle simple skridt, du skal følge:

 • 📧 Du skal være tilmeldt vores nyhedsbrev.
 • 🌐 Du skal booke online og vælge ‘betaling ved fremmøde’.
 • 👉 Du skal nævne dette tilbud, før du betaler i receptionen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her under for at modtage eksklusive tilbud og være opdateret med de seneste nyheder og begivenheder fra os! 🎉


Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er oplagt til dig, der er atlet, ofte træner eller generelt dyrker meget sport. Du behøver dog ikke at dyrke sport regelmæssigt for at få gavn af en sportsmassage. En aktiv livsstil eller en skade, som du har fået af at dyrke sport, kan også gøre, at du kan have brug for en sportsmassage.

Du kan blandt andet bruge sportsmassage, hvis du gerne vil opnå hurtigere restitution eller forberede dig til en konkurrence som et maraton. Sportsmassage er selvfølgelig også oplagt, hvis du har fået en skade i forbindelse med træning eller på anden måde har smerter. En sportsmassage kan nemlig være en naturlig smertedæmpende løsning, da en massage kan få din krop til at frigive endorfiner, der er smertelindrende.

Massage til sport kan desuden både være genopbyggende og forebyggende. Typisk kan du helt undgå at blive skadet efter træning, hvis du får sportsmassage regelmæssigt. På den måde kan du forebygge skader, som ofte vil opstå, hvis du træner hårdt og løbende udvikler dig.

Sportsmassage fungerer ofte godt i kombination med fysiurgisk massage.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


 • Nørregade:
  alle dage kl. 11-18

  St. Kongensgade:
  torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu