fbpx

Fysiurgisk massage i København

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandlingsform, hvor vi med forskellige massageteknikker arbejder dybt ned i kroppens væv. For det er dybdegående arbejde, der skal til for at opnå den største effekt.

Denne type massage er først og fremmest en behandlingsform for ømme og stressede muskler, der skal bearbejdes og løsnes. Alle massage behandlinger aftales individuelt imellem dig og din behandler afhængigt af dine behov. Husk at du inden din massage altid kan bede om fokus andre steder eller mere på et bestemt område, hvor du er særligt generet eller øm. Vi tilbyder fysiurgisk massage i København, og vi har mange års erfaring inden for dette fagområde. 

Læs mere

Hvad er fysiurgisk massage?            

Har du ofte hørt om fysiurgisk massage? Men har du aldrig helt fundet ud af, hvad det egentligt betyder? Så fortvivl ej. ’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd. Det er den mest almindelige form for massage.

Hos Ezanza massage tilbyder vi fysiurgisk massage, og i det følgende kan du blive klogere på denne behandlings- og massageteknik.

Kort og godt om fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en udbredt og anerkendt behandling af kroppens muskler og led, hvor formålet er at få bevægeapparatet til at fungere optimalt. Behandlingen tilbydes af uddannede fysiurgiske massører, som ene og alene bruger hænderne under hele behandlingen.

Det særlige ved fysiurgisk massage er, at det er en i høj grad dybdegående behandlings- og massageform, hvor behandleren arbejder dybt ned i vævet. Det gælder blandt andet muskler, sener, bindevæv og ledbånd. Fysiurgisk massage påvirker desuden kroppens nervesystem, hvilket har den positive virkning, at kroppen afspændes.

Ved fysiurgisk massage øges blodgennemstrømningen i musklerne, kroppens produktion af endorfiner øges, og den dybdegående massage forbedrer muskelvævets evne til at udskille affaldsstoffer.

10 ting fysiurgisk massage kan afhjælpe

 1. Spændingshovedpine
 2. Ryg-, skulder-, nakke- og knæsmerter
 3. Sportsskader
 4. Musearm
 5. Muskelspændinger
 6. Træthed
 7. Spændte, stive og ømme muskler
 8. Overbelastningsskader
 9. Graviditetsgener
 10. Tennis- og golfalbue

Sådan foregår en behandling

Når du får fysiurgisk massage, ligger du på en af klinikkens behagelige massagebrikse. Her vil en af vores dygtige massører gennemarbejde dine muskler og lokalisere problemområder i din krop.

Ved hjælp af manuelle teknikker vil massøren afhjælpe lidelser i bevægeapparatet samt eventuelle relaterede symptomer. Det sker ved at kombinere forskellige greb og tryk i et varierende tempo.

Behandlingen aktiverer kroppens eget immunforsvar, og langt de fleste oplever også, at deres psykiske velbefindende forbedres. Mange kan desuden mærke en effekt allerede efter første behandling, men vil du have længerevarende effekter, anbefaler vi, at du får fysiurgisk massage regelmæssigt.

 

Mini Massage 30 min. (1 pers.) – DKK 390,-
Mini Par Massage 30 min. (2 pers.) – DKK 780,-

Vælg f.eks. mellem fysiurgisk massage af:
 • skuldre og nakke
 • nakke, ansigt og hovedbund
 • lænd og ryg
 • ben

Basic Kropsmassage 60 min. (1 pers.) – DKK 655,-
Basic Par Kropsmassage 60 min. (2 pers.) – DKK 1310,-

Vælg f.eks. mellem:
 • Dybdegående massage af ryg, lænd, skuldre, nakke og evt. arme
 • Bagsiden af kroppen med/uden arme
 • Kropsmassage (massage af ben, ryg, skuldre, nakke, lænd, evt. arme)

Klassisk Kropsmassage 75 min. (1 pers.) – DKK 795,-
Klassisk Par Kropsmassage 75 min. (2 pers.) – DKK 1590,-

Behandlingen består af 75 min. massage – f.eks. grundig massage af ryg, nakke og skuldre, og der er plads til at massøren kan nå en mere all around massage, hvis du har brug for det.
Behandlingen afsluttes med blid ansigtsmassage.

Dybdemassage 90 min. (1 pers.) – DKK 950,-
Par Dybdemassage 90 min. (2 pers.) – DKK 1900,-

Dybdegående muskelmassage af ryg, nakke, skuldre og lænd. Her er der også tid til afstressende massage af hele bagsiden og forsiden af kroppen, som giver dig ekstra ressourcer.
Husk at alle behandlinger altid aftales individuelt imellem massør og klient, så du kan altid bede om fokus andre steder eller mere på et bestemt område, hvor du er særligt generet eller øm. Behandlingen afsluttes med blid ansigtsmassage.

Luksus Kropsmassage m/fodbad 90 min. (1 pers.) – DKK 950,-
Luksus Par Kropsmassage m/fodbad 90 min. (2 pers.) – DKK 1900,-

Behandlingen starter med et skumfodbad med rosenblade, Himalaya Krystalsalt og vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier.
Der serveres økologisk frugt og te til fodbadet, og du vælger her dine olier til din massageolie, som opvarmes for bedre optagelse i huden.

Du starter med et dejligt varmt skumfodbad med svanemærket showergel. Imens du slapper af får du serveret en lille økologisk anretning med hyldeblomstsaft, frisk ingefærthe og tørrede nødder.

Efter fodbadet fortsætter du med ca. 50 min. grundig massage af bagsiden af kroppen – ben, baller (iskias), ryg, lænd, nakke og skuldre – hvorefter det er tid til ca. 15 min. fodmassage.Kom gerne i god tid, så du/I i ro og mag kan vælge, hvilke aromaterapeutiske olier, der skal i din varme massageolie.

Full Body Dybdemassage 120 min. (1 pers.) – DKK 1250,-
Par Full Body Dybdemassage 120 min. (2 pers.) – DKK 2500,-

I denne behandling er der plads til god og grundig massage af arme, ben, ryg, nakke, skuldre ligesom fodmassage også kan være en del af massagen. Hvis du giver massøren besked inden din massage, kan du starte med fodmassage, håndmassage eller du kan bede om udvidet ansigtsmassage.

Aftaler du intet på forhånd vil du få en fuld kropsmassage med ekstra fokus på lænd, ryg, nakke og skuldre samt slutte med en let ansigtsmassage.
En fysiurgisk massage designet til at give dig ro og fordybelse, samtidig med at dine muskler masseres grundigt igennem.
Efter din massage slapper du af i vores lille lounge med frugt, te og vand.
Alle behandlinger er inklusiv omklædning og journalføring.

Hør mere eller besøg vores klinik

Hvis du kunne tænke dig at gøre noget godt for dig selv, er du velkommen til at besøge vores hyggelige massageklinik, hvor du kan få fysiurgisk massage i København. Vores klinik er beliggende blot 300 meter fra Nørreport – det er altså nemt at komme hertil.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi specifikt kan tilbyde dig, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Giv dig selv en bedre hverdag med fysiurgisk massage i København

Vores udbud af fysiurgisk massage er stort men dette er ikke det eneste, vi kan tilbyde. Udover massage har vi nemlig også specialiseret os i wellness. Du har således også rig mulighed for at prøve vores wellnessbehandlinger med blandt andet varme sten, blide strøg og ansigts- og fodmassage.

Når I booker Par massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Nedenstående beskriver de mest typiske fokusområder for fysiurgisk massage indenfor den givne tid.
Husk at du inden din massage altid kan bede om fokus andre steder eller mere på et bestemt område, hvor du er særligt generet eller øm.

Hvem er vi?

Hos Ezanza Massage er vi et bredt hold af faste massører, alternative behandlere og værtinder, som står klar til at tage imod dig. Vores faglige kompetencer spænder bredt. Vi tæller nemlig alt fra massører, zoneterapeuter og kranio sakral terapeuter til afspændingspædagoger, ergoterapeuter og fysioterapeuter.

Nogle af vores massører tilbyder sportsmassage og gravidmassage, og det betyder, at du kan få specialiseret fysiurgisk massage i København hos os.

×
Online booking
Menu