Firmamassage til virksomheder i København

Ezanza tilbyder skræddersyede firmamassageordninger til virksomheder i København. Vores erfarne massører er dedikerede til at give vores klienter den bedste massageoplevelse under rolige og sikre forhold. Vi tilbyder fleksible betalingsmuligheder, herunder en ordning, hvor virksomheden kan betale for massageordningen, eller medarbejderne kan betale individuelt.

Selvom det kan være praktisk at få massage på arbejdspladsen, er der flere fordele ved at få firmamassage på en klinik som Ezanza. Først og fremmest kan massøren give en mere intens og fokuseret massage på klinikken, da der er bedre faciliteter og redskaber til rådighed. Derudover kan medarbejderne slippe væk fra arbejdspladsen og opleve en fuldstændig afslappende og beroligende atmosfære på klinikken, hvilket kan forbedre deres mentale sundhed og trivsel. Endelig kan massage på klinikken være mere fleksibelt, da der er flere tidspunkter til rådighed, og mulighed for at tilpasse behandlingen til hver enkelt medarbejder.

Firmamassage kan have mange fordele for både jer som virksomhed og jeres medarbejdere. En fast massageordning hos Ezanza kan hjælpe medarbejderne med at opretholde en god fysisk tilstand og reducere risikoen for sygemeldinger og arbejdsrelaterede skader. Derudover kan firmamassage også forbedre medarbejdernes mentale sundhed og trivsel, hvilket kan føre til en mere produktiv arbejdsdag og øge deres motivation og engagement i arbejdet.

Firmamassage kan også øge medarbejdernes moral og tilfredshed, skabe en følelse af fællesskab og samarbejde på arbejdspladsen og opbygge et positivt arbejdsmiljø. Endelig kan det have en positiv effekt på virksomhedens image og omdømme ved at vise, at virksomheden er en ansvarlig og omsorgsfuld arbejdsgiver.

Hvis din virksomhed ønsker at investere i medarbejdernes sundhed og trivsel, kan en firmamassageordning være en god løsning. Kontakt os på mette@ezanza.dk for mere information og et tilbud.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu