fbpx

Hovedpine-massage

Afspænding af muskler i nakke, hals og hoved

Hvis du lider af spændingshovedpine eller hovedpine på grund af stress eller arbejdsstillinger, der forårsager spændinger i nakken, kan en hovedpine-massage hjælpe med at lindre dine smerter. Denne 45-minutters behandling fokuserer på at afspænde musklerne i nakken og halsen ved at bruge en kombination af strøg og tryk på de områder, der kan give smerte. Vi bruger også en afslappende økologisk citrongræsolie i din massage.

Hvis du vil forbedre din oplevelse yderligere, kan du overveje at opgradere til en 30-minutters rygmassage, som kan gøres i forbindelse med din hovedpine-massage.

Nogle klienter oplever en forbedring efter blot én behandling, mens andre har behov for jævnlige massager. 

Hovedpinemassage 45 min. (1 pers.) – DKK 590,-
Hovedpinemassage med rygmassage 75 min. – DKK 830,-

Godt at vide i forbindelse med din massage:

Det er vigtigt at huske på, at alle reagerer forskelligt på massage, og din reaktion kan afhænge af, hvor lang tid, hvorfor og hvor meget din hovedpine påvirker dig. Du kan forvente en forbedring kort efter din behandling, men en forværring af smerterne dagen efter. Det er først på anden dagen efter massagen, at du vil kunne mærke den egentlige effekt. Det er også vigtigt at drikke rigeligt med vand i disse dage og eventuelt bruge kuldeomslag på din nakke for at lindre smerterne.

Husk, at du ikke bør tage smertestillende op til massagen, da det kan svække din føling med tryk og smerte. Senest fire timer før din hovedpine-massage bør du tage hovedpinepiller, så du kan mærke, om trykket er passende undervejs i behandlingen. Hvis du har taget piller, der stadig virker under massagen, kan du blive overbehandlet og forværre din situation.

Vil du gerne selv afhjælpe din spændingshovedpine?

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu