fbpx

Hovedpine massage 45 min…….DKK 590,-

Denne behandling er til dig som lider af spændingshovedpine eller hovedpine pga stress eller arbejdsstillinger, der giver spændinger i nakke, hals og hoved.

Massagen varer i 45 min. og fokuserer på at afspænde dine muskler fra nakke rundt til hvor dine halsmuskler hæfter foran på kroppen. Der arbejdes både med strøg og tryk på udvalgte steder, der kan give smerte. Behandlingen fokuserer desuden på at give dig ro til at mærke dig selv, og slutter med 10 min. til afslapning og omklædning.

Vi bruger en afslappende økologisk citrongræs olie i din massageolie. 

Det kan være meget givende at få massage af ryg eller en afspændende helkropsmassage i forbindelse med din hovedpine-massage.

Opgradering med 30 min. rygmassage i alt DKK 830,-

Nogle klienter oplever forbedring efter 1 behandling, mens andre har behov for jævnlige massager. Du kan overveje at investere i et klippekort, hvor du får op til 15% rabat.

Alle vores klippekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen. Du kan altid opgradere til en længere behandling mod afregning af pris-differencen kontant. Et klip kan ikke deles op, men du kan godt bruge 2 klip til en massage på f.eks. 90 min. 

Godt at vide i forbindelse med din massage:

Alle reagerer forskelligt på massage, og din reaktion afhænger også af hvor lang tid, hvorfor og hvor meget din hovedpine påvirker dig.
Du kan godt forvente en forbedring kort efter din behandling, og så en forværring af dine smerter dagen efter. Faktisk er det først på 2. dagen efter massagen, at den egentlige effekt kan mærkes. 
Det er utroligt vigtigt, at du drikker meget vand i disse dage. Det kan også være godt at bruge kuldeomslag i 10-15 min. på din nakke inden sengetid samme dag som din massage. Du tager en pose frosne ærter eller majs og svøber posen ind i et viskestykke, og kulden gør at de yderste nerveeneder bedøves naturligt. Det kan lindre dagen efter.

Husk at drikke væske både op til og efter din massage. Vi fraråder at du tager smertestillende op til massagen, da det kan svække din føling med tryk og smerte. Du skal senest tage hovedpinepiller 4 timer før din hovedpine-massage, så du kan mærke efter om trykket er passende undervejs i behandlingen. Har du taget piller, som stadig virker under massagen, kan du blive overbehandlet og dermed få forværret din situation.

Vil du gerne selv afhjælpe din spændingshovedpine?

×
Online booking
Menu