fbpx

Hvad er fysiurgisk massage?

Har du ofte hørt om fysiurgisk massage? Men har du aldrig helt fundet ud af, hvad det egentlig betyder? Så fortvivl ej. ’Fysiurgisk’ betyder, at massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd. Det er den mest almindelige form for massage.
Hos Ezanza massage tilbyder vi fysiurgisk massage, og i det følgende kan du blive klogere på denne behandlings- og massageteknik.

Kort og godt om fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en udbredt og anerkendt behandling af kroppens muskler og led, hvor formålet er at få bevægeapparatet til at fungere optimalt. Behandlingen tilbydes af uddannede fysiurgiske massører, som ene og alene bruger hænderne under hele behandlingen.

Det særlige ved fysiurgisk massage er, at det er en i høj grad dybdegående behandlings- og massageform, hvor behandleren arbejder dybt ned i vævet. Det gælder blandt andet muskler, sener, bindevæv og ledbånd. Fysiurgisk massage påvirker desuden kroppens nervesystem, hvilket har den positive virkning, at kroppen afspændes.

Ved fysiurgisk massage øges blodgennemstrømningen i musklerne, kroppens produktion af endorfiner øges, og den dybdegående massage forbedrer muskelvævets evne til at udskille affaldsstoffer.

10 ting fysiurgisk massage kan afhjælpe

  1. Spændingshovedpine
  2. Ryg-, skulder-, nakke- og knæsmerter
  3. Sportsskader
  4. Musearm
  5. Muskelspændinger
  6. Træthed
  7. Spændte, stive og ømme muskler
  8. Overbelastningsskader
  9. Graviditetsgener
  10. Tennis- og golfalbue

Sådan foregår en behandling

Når du får fysiurgisk massage, ligger du på en af klinikkens behagelige massagebrikse. Her vil en af vores dygtige massører gennemarbejde dine muskler og lokalisere problemområder i din krop.

Ved hjælp af manuelle teknikker vil massøren afhjælpe lidelser i bevægeapparatet samt eventuelle relaterede symptomer. Det sker ved at kombinere forskellige greb og tryk i et varierende tempo.

Behandlingen aktiverer kroppens eget immunforsvar, og langt de fleste oplever også, at deres psykiske velbefindende forbedres. Mange kan desuden mærke en effekt allerede efter første behandling, men vil du have længerevarende effekter, anbefaler vi, at du får fysiurgisk massage regelmæssigt.

×
Online booking
Menu