fbpx

Generelt om hotstone massage

Stenmassage er en blid og meget dyb afslapning. Det er meget svært ikke at give sig hen til varmen fra de smukke lavasten, som placeres på din krop og bruges til at massere dig med. Det er selvforkælelse og afstressning, som absolut skal prøves.

Du bliver skiftevis masseret med opvarmede lavasten i blide bevægelser og med kyndige hænder som giver dine muskler en dybere massage.

Det får langsomt varmen til at brede sig fra top til tå, hvorved kroppen afslappes, og spændinger i musklerne løsner sig. Hot stone massage er en helt unik oplevelse, som alle bør unde sig selv, og selvom det måske lyder lidt alternativt at massere med varme lavasten, så er hot stone massage en både anerkendt og meget effektivt form for massage, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig her i klinikken. Alle kan have glæde af hot stone massage, og vi håber, at du har mod på at prøve det og på at opleve de gavnlige effekter på din egen krop.

Vi kører løbende med tilbud, og i vinterhalvåret kan du også i år finde en dejlig lang hotstone massage til en god pris. Prøv at se her.

Wellness Hotstones 60 min. (1 pers.) - DKK 655,-
Par Wellness Hotstones 60 min. (2 pers.) - DKK 1310,-

Du starter på maven på briksen, hvor din behandler lægger varme lavasten langs din rygsøjle. Samtidig med at de varme sten opvarmer og blødgører rygmusklerne, får du dybdegående massage af ben skiftevis med lavasten og hænder. 

Når de varme sten fjernes fra ryggen, er det tid til at din lænd, ryg og nakke får samme massagetur med vores økologiske massageolie, som også giver god næring til tør vinterhud.

En lækker wellness massage hvor du falder ned i dig selv og kommer tilbage med fornyet energi.

Wellness Hotstones 90 min. (1 pers.) - DKK 985,-
Par Wellness Hotstones 90 min. (2 pers.) - DKK 1970,-

I denne all-around massage synker du virkelig ned i dig selv og slapper af. Det er især kombinationen af de tunge og varme lavasten på din krop og den rolige massage, der giver dig en meditativ oplevelse. 
Massagen starter på bagsiden af benene og slutter med ansigtsmassage.

En meditativ afslapning hvor du mærker dig selv, bliver centreret og får fornyet energi.

 

 


Elsker du en anderledes massageoplevelse med hot stone sten? Så bør du kigge ind forbi Ezanza til en afslappende hot stone massage, der løsner alle spændinger i kroppen. Med denne massageform er du sikker på at få varmen, og hot stone massage er et skønt afbræk fra hverdagen og det hektiske byliv udenfor.

Bestil din hot stone massage som en selvstændig behandling eller book en anden massageform som tillæg samtidig. Er du i tvivl eller kan ikke booke det du ønsker, så ring endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige kombination af behandlinger til dig.

×
Online booking
Menu