Hot stone massage i København

Har du mod på en anderledes massageoplevelse med hot stone sten? Så bør du kigge ind forbi Ezanza til en afslappende hot stone massage, der løsner alle spændinger i kroppen. Med denne massageform er du sikker på at få varmen, og hot stone massage er et skønt afbræk fra hverdagen og det hektiske byliv udenfor.

Bestil din hot stone massage som en selvstændig behandling eller book en anden massageform som tillæg samtidig. Er du i tvivl eller kan ikke booke det du ønsker, så ring endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige kombination af behandlinger til dig.

Sådan foregår en hot stone massage

Generelt om behandlingen

Stenmassage er en blid og meget dyb afslapning. Det er meget svært ikke at give sig hen til varmen fra de smukke lavasten, som placeres på din krop og bruges til at massere dig med. Det er selvforkælelse og afstressning, som absolut skal prøves.

Der masseres der med opvarmede lavasten i blide bevægelser på hele kroppen. Det får langsomt varmen til at brede sig fra top til tå, hvorved kroppen afslappes, og spændinger i musklerne løsner sig. Hot stone massage er en helt unik oplevelse, som alle bør unde sig selv, og selvom det måske lyder lidt alternativt at massere med varme lavasten, så er hot stone massage en både anerkendt og meget effektivt form for massage, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig her i klinikken. Alle kan have glæde af hot stone massage, og vi håber, at du har mod på at prøve det og på at opleve de gavnlige effekter på din egen krop.

Prøv også vores fysiurgiske massage eller en af vores øvrige former for wellnessmassage.

Wellness Hotstones 60 min. (1 pers.) - DKK 625,-
Par Wellness Hotstones 60 min. (2 pers.) - DKK 1250,-

Du starter på maven på briksen, hvor din behandler lægger varme lavasten langs din rygsøjle. Samtidig med at de varme sten opvarmer og blødgører rygmusklerne, får du dybdegående massage af ben skiftevis med lavasten og hænder.

Når de varme sten fjernes fra ryggen, er det tid at din lænd, ryg og nakke får samme massagetur med opvarmet massageolie, som giver god næring til tør vinterhud.

VINTER WELLNESS 120 MIN.

DKK 1130,- pr. person - kan bookes indtil 28. februar.

Fald helt til ro og mærk dig selv i en oplevelse af varme sten, hænder og aromatiske olier og cremer til krop og ansigt.

Vinter Wellness består af ca. 50 min. hotstone massage, efterfulgt af ca. 50 min. hotstone massage, efterfulgt af ca. 50 min. sanselig ansigtsbehandling. Det hele afsluttes med ca. 5 min. himmelsk hovedbundsmassage der afrundes med ca. 5 min. afslapning.

Du starter med ca. 50 min. wellness hotstone massage af bagsiden af kroppen, hvor din massør skiftevis bruger opvarmede lavasten og hænder til at give dig en dybdegående wellness massage. Du bliver nok overrasket over, hvor bløde de sorte sten føles og hvor meget ro de giver sindet, når varmen fra stenene med lange strøg føres hen over dine ben og krop.

Hele massagen udføres med Weleda's eksklusive Arnica olie - essensen af en helt naturlig, plantebaseret, effektiv virkning. Rene planteolier fra solsikke og oliven blandes med ekstrakter fra guldblommens blomster og birketræets blade for at glatte huden og forbedre dens elasticitet og fasthed.

Din ansigtsbehandling udføres med meget velduftende og virksomme økologiske produkter fra Annemarie Börlind. Du får først afrenset og peelet ansigt og hals, hvorefter din massør påfører den meget lækre og cremet Calming Mask  fra Annemarie Börlind. I de ca. 15 min. masken skal ligge og trænge ind, masserer din behandler dine hænder og arme med Arnica olien. Efter din maske skal du have ca. 20 min. ansigtsmassage med en aromatisk massagecreme specielt til dit ansigt.

Hele behandlingen afrundes med en dejlig hovedbundsmassage, hvorefter du har 5 min. til afslapning på briksen, inden du skal ud til frisk økologisk te, frugt og vand i vores lille hyggelige lounge.

 

Vinter Wellness er en af vores sæsonbehandlinger, og kan kun bookes i perioden 3/12-18 til 28. februar, hvor den tages af vores "menu". Prisen er tilbud på DKK 1130,- pr. person.

Alle behandlinger er inklusiv omklædning.

×
Ring op
Online booking
Menu