fbpx

Generelt om hotstone massage

Stenmassage er en blid og meget dyb afslapning. Det er meget svært ikke at give sig hen til varmen fra de smukke lavasten, som placeres på din krop og bruges til at massere dig med. Det er selvforkælelse og afstressning, som absolut skal prøves.

Du bliver skiftevis masseret med opvarmede lavasten i blide bevægelser og med kyndige hænder som giver dine muskler en dybere massage.

Det får langsomt varmen til at brede sig fra top til tå, hvorved kroppen afslappes, og spændinger i musklerne løsner sig. Hot stone massage er en helt unik oplevelse, som alle bør unde sig selv, og selvom det måske lyder lidt alternativt at massere med varme lavasten, så er hot stone massage en både anerkendt og meget effektivt form for massage, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig her i klinikken. Alle kan have glæde af hot stone massage, og vi håber, at du har mod på at prøve det og på at opleve de gavnlige effekter på din egen krop.

Hotstones 60 min. (1 pers.) – DKK 685,-
Par Hotstones 60 min. (2 pers.) – DKK 1370,-

Du starter på maven på briksen, hvor din behandler lægger varme lavasten langs din rygsøjle. Samtidig med at de varme sten opvarmer og blødgører rygmusklerne, får du dybdegående massage af ben skiftevis med lavasten og hænder. 

Når de varme sten fjernes fra ryggen, er det tid til at din lænd, ryg og nakke får samme massagetur med vores økologiske massageolie, som også giver god næring til tør vinterhud.

En lækker wellness massage hvor du falder ned i dig selv og kommer tilbage med fornyet energi.

Hotstones 90 min. (1 pers.) – DKK 990,-
Par Hotstones 90 min. (2 pers.) – DKK 1980,-

I denne all-around massage synker du virkelig ned i dig selv og slapper af. Det er især kombinationen af de tunge og varme lavasten på din krop og den rolige massage, der giver dig en meditativ oplevelse. 
Massagen starter på bagsiden af benene og slutter med ansigtsmassage.

En meditativ afslapning hvor du mærker dig selv, bliver centreret og får fornyet energi.

 

Hotstones med ansigtsmassage 120 min. (1 pers.) – DKK 1310,-
Par Hotstones med ansigtsmassage 120 min. (2 pers.) – DKK 2620,-

Denne massage er til dig, som elsker afslappende wellness! Se frem til en meditativ og varm kropslig oplevelse, designet til at få dig ned i gear og nyde nuet.

Du starter med 90 min. all around hot stones massage af bagsiden og forsiden af kroppen. Store smukke natursten af lava lægges på din krop, så du bare har lyst til at ligge stille. Andre af de varme sten bruges til massere dig med lange strøg, i kombination med rolig wellness massage med hænder.


Hele herligheden af sluttes med en dejlig lang ansigtsmassage på ca. 30 min. med økologiske ansigtscremer til hypersensitiv hud fra Weleda.

Når du er klar, kommer du ud og sidder i en lænestol, hvor du nyder en lille økologisk forfriskning af vand, hjemmelavet ingefærthe og frugt. 

Sæt god tid af til denne massage. Drik gerne godt med vand op til 2 timer før, og lav ingen planer den første time eller 2 bagefter.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu