fbpx

Generelt om hotstone massage

Stenmassage er en blid og meget dyb afslapning. Det er meget svært ikke at give sig hen til varmen fra de smukke lavasten, som placeres på din krop og bruges til at massere dig med. Det er selvforkælelse og afstressning, som absolut skal prøves.

Der masseres med opvarmede lavasten i blide bevægelser på hele kroppen. Det får langsomt varmen til at brede sig fra top til tå, hvorved kroppen afslappes, og spændinger i musklerne løsner sig. Hot stone massage er en helt unik oplevelse, som alle bør unde sig selv, og selvom det måske lyder lidt alternativt at massere med varme lavasten, så er hot stone massage en både anerkendt og meget effektivt form for massage, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig her i klinikken. Alle kan have glæde af hot stone massage, og vi håber, at du har mod på at prøve det og på at opleve de gavnlige effekter på din egen krop.

Prøv også vores fysiurgiske massage eller en af vores øvrige former for wellnessmassage.

Wellness Hotstones 60 min. (1 pers.) - DKK 655,-
Par Wellness Hotstones 60 min. (2 pers.) - DKK 1310,-

Du starter på maven på briksen, hvor din behandler lægger varme lavasten langs din rygsøjle. Samtidig med at de varme sten opvarmer og blødgører rygmusklerne, får du dybdegående massage af ben skiftevis med lavasten og hænder. 

Når de varme sten fjernes fra ryggen, er det tid at din lænd, ryg og nakke får samme massagetur med vores økologiske massageolie, som også giver god næring til tør vinterhud.

En lækker wellness massage hvor du falder ned i dig selv og kommer tilbage med fornyet energi.

Wellness Hotstones 90 min. (1 pers.) - DKK 985,-
Par Wellness Hotstones 90 min. (2 pers.) - DKK 1970,-

I denne varme massage starter du med vores basis hotstone massage af bagsiden af kroppen men massagen fortsætter nu med behandling af dine ben og arme på forsiden af kroppen. Du slutter af på ryggen med blid ansigtsmassage med små varme sten. 

En lækker afslutning på en rigtig wellness massage med lavasten der føles bløde og rare.

En meditativ afslapning hvor du mærker dig selv, bliver centreret og får fornyet energi.

Hotstone Deluxe 120 min. (1 pers.) - DKK 1305,-
Par Hotstone Deluxe 120 min. (2 pers.) - DKK 2610,-

Du starter med en god Wellness Hotstones massage af forsiden og bagsiden af kroppen på 90 min, hvor din massør skiftevis masserer dig med sten og hænder.

Når varmen fra stenene og din massørs hænder har gjort dine muskler helt bløde er og afslappede, er det tid til at toppe det hele af med ca. 30 min. ansigtsmassage med økologiske cremer til sensitiv hud fra Weleda.

Din behandler afrenser dit ansigt og hals, og så er det tid til en god ansigtsmassage med dejlig økologisk mandelolie specielt til ansigtet. Behandlingen afsluttes med ca. 5 min. blid hovedbundsmassage, hvorefter dit ansigt og hals indsmøres i Weleda's allergivenlige creme, som beroliger følsom og tør hud.

En utroligt lækker wellness oplevelse for den kræsne livsnyder.

 

Alle tider er inklusive omklædning og evt. journalføring.

Hot stone massage i København

Har du mod på en anderledes massageoplevelse med hot stone sten? Så bør du kigge ind forbi Ezanza til en afslappende hot stone massage, der løsner alle spændinger i kroppen. Med denne massageform er du sikker på at få varmen, og hot stone massage er et skønt afbræk fra hverdagen og det hektiske byliv udenfor.

Bestil din hot stone massage som en selvstændig behandling eller book en anden massageform som tillæg samtidig. Er du i tvivl eller kan ikke booke det du ønsker, så ring endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige kombination af behandlinger til dig.

×
Ring op
Online booking
Menu