fbpx

Wellness massage

Vi tilbyder luksuriøse og afslappende wellness behandlinger med eksklusive økologiske olier og cremer, kropsmassager med udvidet ansigtsmassage eller fodmassage, og hot stone massage med varme lavasten.

Når I booker Par massage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Bestil din wellness massage som en selvstændig behandling eller book en anden massageform som tillæg samtidig. Er du i tvivl eller kan ikke booke det du ønsker, så ring endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige kombination af behandlinger til dig.

Rosenmassage 120 min. (1 pers.) - DKK 1245,-
Par Rosenmassage 120 min. (2 pers.) - DKK 2490,-

Denne massage består af ca. 20 min. fodbad og fodpeeling, ca. 20 min. fodmassage og ca. 80 min. fysiurgisk massage.

Du starter med et varmt skumfodbad med salt og roser iblandet vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olie.
Du får serveret økologisk frugt, te og vand til dit fodbad.

Efter fodbadet masseres dine fødder med rensende fodscrub bestående af en økologisk og rensende peeling af salt, honning og RELAX olierne.

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en Weledas dejlig fede bodylotion, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie, så dine fødder bliver både bløde og velduftende. Den omfavnende duft af roser kommer fra biodynamiske damaskusroser i Tyrkiet.

Nu skal du have ca. 80 min. full body fysiurgisk massage af ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Wild Rose Body Oil, der understøtter hudens naturlige regenerering og gør den lækker smidig. Huden udglattes og holder bedre på fugtigheden efter regelmæssig brug.

Både Wild Rose Pampering Body Lotion og Wild Rose Body Oil kan købes i receptionen.

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

Krop og Sjæl 120 min. (1 pers.) - DKK 1160,-
Par Krop og Sjæl 120 min. (2 pers.) - DKK 2320,-

Vores Krop og Sjæl Behandling kombinerer vores Wellness Ansigtsmassage og Basic Kropsmassage. Her får du altså ca. 1 times rigtig massage med fokus hvor du ønsker, og herefter 1 times ansigtsbehandling med fokus på ansigtsmassage og økologiske produkter.

Wellness Ansigtsmassage erwellness ansigtsbehandling udviklet til dig som gerne vil have en afstressende og sanselig ansigtsbehandling med fokus på ansigtsmassage og masser af fugt til din hud.

Der bruges eksklusive økologiske produkter fra Weleda og Annemarie Börlind, som kan bruges til alle hudtyper – også til den sarte og tørre hud.

Din behandler renser dit ansigt og hals med Weledas mandelserie til sart og allergisk hud. Nu er du klar til ca. 20 min. ansigtsmassage med økologisk koldpresset mandelolie.

Efter ansigtsmassagen påfører din behandler AAnnemarie Börlind unikke og fugtgivende algemaske. Imens masken tørrer, får du nakke- og hovedbundsmassage.

Behandlingen afsluttes med Weleda's øjen- og dagcremer, der udglatter og beskytter tør hud. En virkelig lækker og afslappende ansigtsbehandling, der giver dit ansigt gløden tilbage.

I din Basic Kropsmassage 60 min. kan du f.eks. vælge mellem:
- Dybdegående massage af ryg, lænd, skuldre, nakke og evt. arme
- Bagsiden af kroppen med/uden arme
- Kropsmassage (massage af ben, ryg, skuldre, nakke, lænd, evt. arme)

Spa Fodmassage 45 min. (1 pers.) - DKK 505,-
Spa Par Fodmassage 45 min. (2 pers.) - DKK 1010,-

Behandlingen er med aromaterapeutiske olier og består af ca. 10 min. fodbad, ca. 10 min. fodpeeling og ca. 20 min. fodmassage på briks.

Du starter med et varmt skumfodbad iblandet rosenblade og vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier.
Efter fodbadetfodmassage masseres dine fødder med en økologisk honningscrub, lavet af økologisk peelingssalt, honning, vaniljeolie og økologisk olivenolie.

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en dejlig fed rosencreme, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie. Dine fødder bliver lette, bløde og velduftende.

Du kan vælge din Spa Fodmassage som behandling og som tillæg til alle vores behandlinger.

Øko Fodscrub 20 min. (1 pers.) - DKK 225,-
Par Øko Fodscrub 20 min. (2 pers.) - DKK 450,-

Fodpeelingen kan trygt bestilles af gravide efter 12. uge.

Behandlingen består af ca. 10 min. fodbad og ca. 10 min. fodpeeling.

Du starter med et rensende skumfodbad iblandet rosenblade og grovkornet himalayasalt vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin. Der serveres frisk frugt, vand og te til fodbadet.
Efter fodbadet masseres dine fødder med en exfolierende og rensende peeling af bl.a. økologisk peelingssalt, honning og vaniljeolie, der får dine fødder til at dufte naturligt friske.

En lækker indledning til din massage.

Du kan vælge din Øko Fodscrub som behandling og som tillæg til alle vores behandlinger.

×
Ring op
Online booking
Menu