fbpx

Wellness massage

Vi tilbyder luksuriøse og afslappende wellness behandlinger med eksklusive økologiske olier og cremer, kropsmassager med udvidet ansigtsmassage eller fodmassage, og hot stone massage med varme lavasten.

Når I booker parmassage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Bestil din wellness massage som en selvstændig behandling eller book en anden massageform som tillæg samtidig. Er du i tvivl eller kan ikke booke det du ønsker, så ring endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige kombination af behandlinger til dig.

Relax Massage 120 min. (1 pers.) – DKK 1310,-
Par Relax Massage 120 min. (2 pers.) – DKK 2620,-

Forkæl dig selv med en uforglemmelig Relax Massage, der lover 120 minutters ren afslapning og fornyelse af krop og sind. Denne behandling kombinerer et fodbad, fodmassage, og en helkrops fysiurgisk massage, alle beriget med vores signatur Relax-olie.

Din rejse mod ultimativ afslapning begynder med et 10-minutters fodbad, dit første møde med vores specielt fremstillede Relax-olie. Denne olie er en nøje udvalgt blanding af æteriske olier fra Ylang Ylang, Mandarin, og Lavendel, der hver især er kendt for deres beroligende virkninger. Nyd dette øjeblik af ro, mens du bliver forkælet med en økologisk snack.

Efter fodbadet følger en 20-minutters fodmassage, der fortsætter med at udnytte Relax-oliens helende egenskaber, forberedende din krop til den efterfølgende 80-minutters fysiurgisk massage. Denne dybdegående behandling udnytter Relax-oliens fulde potentiale for at give din hud en uovertruffen pleje og sikre, at du oplever dyb afslapning.

Med vores Relax Massage får du en oplevelse, der ikke blot afslapper fysisk, men også mentalt, takket være vores engagement i naturlige og økologiske ingredienser. Vi bruger vores økologiske Relax-olie til at sikre en behandling, der ikke bare er afslappende, men også plejende for din hud, fremhævende den luksus og kvalitet, som naturlige ingredienser kan tilbyde.

Planlæg din Relax Massage i dag og oplev, hvordan vi kombinerer afslapning med luksuriøs pleje, brugende de fineste æteriske olier for din ultimative velvære.

Wellness m/ ansigtsmassage 90min. (1 pers.) – DKK 990,-
Par Wellness m/ ansigtsmassage 90 min. (2 pers.) – DKK 1980,-

Denne behandling består af ca. 55 min. blid wellness kropsmassage efterfulgt af ca. 25 min. ansigts- og hovedbundsmassage.

Du starter med en afslappende all round kropsmassage af bagsiden af kroppen samt forsiden af dine arme og ben.

Vi bruger Weleda’s naturlige Arnica massageolie til trætte og stive muskler. Olien har en liflig og ganske dejlig duft af Lavendel og Rosmarin, som langsomtfylder rummet og centrerer dig.
Udover lavendel og Rosmaring består den af ekstrakt fra Guldblommeplante og hudplejende solsikkeolie. 

Når din kropsmassage er slut, starter din behandler nu med at afrense dit ansigt og hals med Weleda’s rensemælk til sart hud.

Så masseres dit ansigt i Weleda’s specielle Almond ansigtsolie til sart hud. Kombinationen af indholdet af antioxidanter og essentielle fedtsyrer fra den økologiske mandelolie, blommeolien og de økologiske slåenblomster, gør din hud smidig, glat og efterlader den beskyttet og tonet med ny glød.

Behandlingen afsluttes med ca. 5 min. blid hovedbundsmassage, hvorefter dit ansigt og hals indsmøres i Weleda’s allergivenlige creme, som er beroligende pleje til følsom og tør hud. En lækker afslutning på din massage.

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

 

Øko Ansigtmassage 30 min. (1 pers.) – DKK 405,-
Par Øko Ansigtmassage 30 min. (2 pers.) – DKK 810,-

Denne behandling består af ca. 30 min. ansigts- og hovedbundsmassage.
Din behandler starter med at afrense dit ansigt og hals med Weleda’s rensemælk til sart hud.

Dit ansigt masseres nu i Weleda’s specielle ansigtsolie til sart hud. Kombinationen af indholdet af antioxidanter og essentielle fedtsyrer fra den økologiske mandelolie, blommeolien og de økologiske slåenblomster, gør din hud smidig, glat og efterlader den beskyttet og tonet med ny glød.

Behandlingen afsluttes med ca. 5 min. blid hovedbundsmassage, hvorefter dit ansigt og hals indsmøres i Weleda’s allergivenlige creme, som er beroligende pleje til følsom og tør hud. En lækker afslutning på din massage.

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

Spa Fodmassage 30 min. (1 pers.) – DKK 405,-
Par Spa Fodmassage 30 min. (2 pers.) – DKK 810,-

Denne fodbehandling fokuserer på at forkæle dine fødder med Weleda’s eksklusive og økologiske Wild Rose Lotion. 

Behandlingen er med aromaterapeutiske olier og består af ca. 10 min. fodbad og ca. 15 min. fodmassage på briks.

Du starter med et varmt skumfodbad iblandet rosenblade og vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier. Hertil får du serveret økologiske forfriskninger bestående af Ingefærshot, nødder og agurkevand.

I massagerummet får du ca. 15 min. fodmassage med en dejlig fed rosencreme, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie. Dine fødder bliver lette, bløde og velduftende.

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu