fbpx

Wellness massage

Vi tilbyder luksuriøse og afslappende wellness behandlinger med eksklusive økologiske olier og cremer, kropsmassager med udvidet ansigtsmassage eller fodmassage, og hot stone massage med varme lavasten.

Når I booker parmassage eller massage til 2 personer, får I jeres behandlinger i samme rum samtidig og med hver jeres behandler (med mindre I beder om separate rum).

Bestil din wellness massage som en selvstændig behandling eller book en anden massageform som tillæg samtidig. Er du i tvivl eller kan ikke booke det du ønsker, så ring endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige kombination af behandlinger til dig.

Rosenmassage 120 min. (1 pers.) – DKK 1310,-
Par Rosenmassage 120 min. (2 pers.) – DKK 2620,-

Denne massage består af ca. 10 min. fodbad, ca. 30 min. fodmassage og ca. 80 min. fysiurgisk massage.

Du starter med et dejligt varmt skumfodbad med rosenblade og æteriske olier af Lavendel, Appelsin og Ylang Ylang. Imens du slapper af får du serveret en lille økologisk anretning med varm te og tørrede nødder.

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en Weledas dejlig fede bodylotion, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie, så dine fødder bliver både bløde og velduftende. Den omfavnende duft af roser kommer fra biodynamiske damaskusroser i Tyrkiet.

Nu skal du have ca. 80 min. full body fysiurgisk massage af ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Wild Rose Body Oil, der understøtter hudens naturlige regenerering og gør den lækker smidig. Huden udglattes og holder bedre på fugtigheden efter regelmæssig brug.

Både Wild Rose Pampering Body Lotion og Wild Rose Body Oil kan købes i receptionen.

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

Wellness m/ ansigtsmassage 90min. (1 pers.) – DKK 990,-
Par Wellness m/ ansigtsmassage 90 min. (2 pers.) – DKK 1980,-

Denne behandling består af ca. 55 min. blid wellness kropsmassage efterfulgt af ca. 25 min. ansigts- og hovedbundsmassage.

Du starter med en afslappende all round kropsmassage af bagsiden af kroppen samt forsiden af dine arme og ben.

Vi bruger Weleda’s naturlige Arnica massageolie til trætte og stive muskler. Olien har en liflig og ganske dejlig duft af Lavendel og Rosmarin, som langsomtfylder rummet og centrerer dig.
Udover lavendel og Rosmaring består den af ekstrakt fra Guldblommeplante og hudplejende solsikkeolie. 

Når din kropsmassage er slut, starter din behandler nu med at afrense dit ansigt og hals med Weleda’s rensemælk til sart hud.

Så masseres dit ansigt i Weleda’s specielle Almond ansigtsolie til sart hud. Kombinationen af indholdet af antioxidanter og essentielle fedtsyrer fra den økologiske mandelolie, blommeolien og de økologiske slåenblomster, gør din hud smidig, glat og efterlader den beskyttet og tonet med ny glød.

Behandlingen afsluttes med ca. 5 min. blid hovedbundsmassage, hvorefter dit ansigt og hals indsmøres i Weleda’s allergivenlige creme, som er beroligende pleje til følsom og tør hud. En lækker afslutning på din massage.

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

 

Øko Ansigtmassage 30 min. (1 pers.) – DKK 405,-
Par Øko Ansigtmassage 30 min. (2 pers.) – DKK 810,-

Denne behandling består af ca. 30 min. ansigts- og hovedbundsmassage.
Din behandler starter med at afrense dit ansigt og hals med Weleda’s rensemælk til sart hud.

Dit ansigt masseres nu i Weleda’s specielle ansigtsolie til sart hud. Kombinationen af indholdet af antioxidanter og essentielle fedtsyrer fra den økologiske mandelolie, blommeolien og de økologiske slåenblomster, gør din hud smidig, glat og efterlader den beskyttet og tonet med ny glød.

Behandlingen afsluttes med ca. 5 min. blid hovedbundsmassage, hvorefter dit ansigt og hals indsmøres i Weleda’s allergivenlige creme, som er beroligende pleje til følsom og tør hud. En lækker afslutning på din massage.

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

Spa Fodmassage 30 min. (1 pers.) – DKK 405,-
Par Spa Fodmassage 30 min. (2 pers.) – DKK 810,-

Denne fodbehandling fokuserer på at forkæle dine fødder med Weleda’s eksklusive og økologiske Wild Rose Lotion. 

Behandlingen er med aromaterapeutiske olier og består af ca. 10 min. fodbad og ca. 15 min. fodmassage på briks.

Du starter med et varmt skumfodbad iblandet rosenblade og vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier. Hertil får du serveret økologiske forfriskninger bestående af Ingefærshot, nødder og agurkevand.

I massagerummet får du ca. 15 min. fodmassage med en dejlig fed rosencreme, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie. Dine fødder bliver lette, bløde og velduftende.

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

×
Online booking
Menu