fbpx

Hvad er hot stone massage?

’Hot stone’ betyder varme sten. Denne oversættelse beskriver meget godt, hvad hot stone massage er. For der er tale om en massageform, hvor bløde, opvarmede sten placeres på din krop og bruges til at massere dine muskler.

Hot stone massage er en gammel indiansk massageform, der på grund af dens gode effekter har været populær i mange år. Hos Ezanza Massage er vi glade for at kunne tilbyde hot stone massage.

Det særlige ved hot stone massage

Den helt store forskel på hot stone massage og andre massageformer er, at hot stone massage er en stenmassage. Det betyder, at massøren ikke direkte bruger sine hænder, men derimod bruger opvarmede sten til at massere dig.

Ved hjælp af stenene bliver du masseret i rullende og blide bevægelser. Det afstresser dine muskler, løsner op for spændinger og har en unik positiv indvirkning på din psyke.

I vores meget populære stenmassager, bruger vi hos Ezanza skiftevis sten og hænder i massagen, så du får en helhedsoplevelse.

Værd at vide om de varme sten

Det er ikke hvilke som helst sten, vi bruger til hot stone massage. Det er nemlig lavasten fra vulkaner, som har en flot sort farve og et rundt og blødt udtryk.

Til behandlingen varmer vi lavastenene op, til de er 52 grader varme. Formålet med at varme dem op er, at varmen fra stenene, trænger ind i din krop. Det hjælper med at løsne muskulære spændinger. Samtidig breder varmen sig til hele kroppen og aktiverer dit blodomløb. Alt sammen til fordel for både kroppens fysik og psyke.

Lavastenene er ikke det eneste, vi bruger under hot stone massage. Vi anvender naturligvis også dejlige olier, som medvirker til at skabe et godt flow og lange massagestrøg.

3 gode grunde til at få hot stone massage

  1. Dine muskler afspændes
  2. Du kommer i en afslappet – næsten meditativ – tilstand
  3. Du får mindre ømme og stive muskler

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu