fbpx

Drop-in Massage

Leder du efter en massagetid, hvor du kan komme ind fra gaden her og nu? Hvis du har hold i nakken eller spændinger i lænden og gerne vil have akut massage i dag, er det ærgerligt at skulle vente flere dage på din massage.

Derfor forsøger vi så vidt muligt at have tider til drop-in massage alle dage. Det betyder, at du højst sandsynligt kan få din massage i dag. Bedre bliver det ikke.

Book massage online døgnet rundt og indtil sidste øjeblik

Hos Ezanza Massage bestræber vi os altid på at have ledige tider til drop-in massage på dagen – akut behov for massage eller ej. Så book online, eller ring 30508080, og hør, hvilke tider vi har til dig her og nu.

Hos Ezanza kan du vælge alle vores massagetyper som drop-in massage – lige fra graviditetsmassage til en fysiurgisk massage. Så uanset hvad din udfordring er, finder vi en løsning, så dine smerter kan lindres eller musklerne afspændes.

Det kræver ikke noget af dig. Du kan nemlig se alle ledige tider uden at oprette og logge dig ind. Først når du skal booke tiden, skal du logge ind på vores online bookingsystem.

Få massage i dag (uanset dag)

Vores massører står klar mandag-lørdag kl. 11-18 og søndag kl. 11-17. Det betyder, at du kan få en massagetid alle dage. Du kan endda få massage om søndagen. Det eneste, du skal, er at finde ud af, hvordan det passer ind i din kalender.

Book massage online, eller ring i vores telefontid, hvor vi sidder klar til at booke og informere om dagens tider.

Da vores dygtige massører kun skal fokusere på vores klienters behandlinger, beder vi dig blot om at booke eller ringe 5 min. i forvejen.

Obs: Er din skade opstået akut, eller mistænker du en forstuvning eller værre, så ring til din læge, inden du booker en tid hos os. Så er vi sikre på, at skaden ikke forværres. Hvis der i stedet er tale om overbelastning efter træning eller ømme muskler, så er en drop-in massage til gavn. Måske endda en dybdegående sportsmassage er sagen.

Hvorfor vælge en tid til drop-in massage?

Har du været igennem en ekstremt hård træning eller siddet for længe og forkert i kontorstolen i løbet af ugen? Begge dele kan være grund til at booke en massage på dagen. Hvis du er øm eller har ondt, er det irriterende at vente på ledige massagetider.

Det behøver dog ikke at være akut massage. Måske du blot har brug for at komme helt ned i gear og slappe af. Så er en hurtig massagetid også oplagt. Her kan du få en dybdegående wellness massage, så hverdagens stress og jag kan komme ud af kroppen. Det kan man godt have brug for efter en hård arbejdsdag – og så er det rart at kunne booke en massage i dag.

Vores klinik er placeret i hjertet af København, så det kan også være, at du bare kommer et smut forbi og får lyst til en massage. Så stikker du bare hovedet ind, og så ser vi, om vi kan finde en plads til dig. Vi gør vores bedste for at have luft i kalenderen, så det kan være muligt. På den måde kan du få en massage uden tidsbestilling i København.

Vi glæder os til se og behandle dig – både på dagen og i fremtiden.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu