fbpx

Efterfødselsmassage og barselsmassage til nybagt mødre

Er du nybagt mor, og vil du gerne give dig selv en bedre barsel?

Lider du af spændte og ømme muskler? Har du ondt i ryg, nakke, skuldre og lænd af at bære på dit barn? Har du væske i benene efter din fødsel? Har du spændingshovedpine?

Så kan det være en god idé med vores barselsmassage for nybagte mødre. Ligesom massage kan være rigtig gavnligt for kroppen under en graviditet og som fødselsforberedelse, kan efterfødselsmassage hjælpe kroppen med at falde til ro igen efter fødslen. Hos Ezanza kan du få professionel efterfødselsmassage, så du kan få afhjulpet for efterfødselssmerter og -gener. Fokus er på væske i dine ben, smerter i lænd, ryg, nakke, skuldre og arme.

Nybagt Mor Massage 120 min. (1 pers.) - DKK 1245,-

Behandlingen består af ca. 20 min. skumfodbad og fodscrub, ca. 20 min. bindevævsmassage, ca. 50 min. kropsmassage og ca. 20 min. fodmassage.

Du starter med at komme ned og mærke dig selv med et dejligt skumfodbad og honningscrub iblandet himalayasalt og vores økologiske aromaterapeutiske olie RELAX (Ylang Ylang, Lavendel og Mandarinolie).

I massagerummet starter din massør med at give dig 20 min. bindevævsmassage af bagsiden af benene og dine lår på forsiden af kroppen. Bindevævsmassagen afhjælper væske i dine ben.

Nu er det tid til en god dybdemassage af baller, lænd, ryg, hofter, nakke, skuldre og arme. 

Til slut får du 20 min. fodmassage som udføres i Weleda's økologiske Foot Balm, som forfrisker og blødgører trætte og tørre fødder.

Din bindevævs- og kropsmassage udføres med Weleda's Birch Cellulite Oil, som er en opkvikkende massageolie til appelsinhud på ben, lår og baller – frisk, effektiv og udelukkende lavet af planter.

Hvad er barselsmassage?

Barselsmassage er for alle kvinder efter fødslen.
Det er en dybdegående massage, hvor det især vægtes at behandle den nybagte mors lænd og ryg samt arme, nakke og skuldre. Det er nemlig særligt i de muskelgrupper, der sidder spændinger og smerter fra både graviditeten og fødslen, og med efterfødselsmassage løsnes spændinger effektivt op.

Bemærk at hvis du har født ved kejsersnit skal du følge din læges anbefalinger og vente minimum 5 uger med at lægge dig på maven på en briks. Er du i tvivl, så kontakt da først din læge.

Afspænd dine muskler med massage

Tiden efter fødslen er en herlig tid med meget nærvær og kærlighed, men kan desværre også bestå af gamle spændinger fra graviditetstiden. Samtidig skal din krop efter fødslen vænne sig til en ny rytme med mindre søvn og til at tage vare på et andet menneske på en helt ny måde. Efterfødsels-massage kan effektivt virke til at afhjælpe spændinger i skuldre og nakke, smerter i ryg, lænd og iskias samt søvnløshed, uro og træthed. Derfor er efterfødselsmassage for mange en god investe-ring i tiden efter fødslen, hvor en ny hverdag skal indfinde sig – både fysisk og mentalt.

Tag en babysitter med til din baby imens du får massagen

Det er en god idé at tage en babysitter med, som kan trille rundt med baby under din massage. Vi har plads til barnevogn i opgangen, og vi har også plads til babylift i klinikkens loungeområde, men vi anbefaler at du er alene med din massør under din behandling.  Nybagt Mor er din alenetid og intentionen er at give dig mere overskud til dit barn efterfølgende. Det sker bedst ved at du kun skal tænke på at slappe af og mærke dig selv.

Få efterfødselsmassage i København

Hvis du er på udkig efter efterfødselsmassage i København, så finder du et erfarent hold af profes-sionelle massører hos Ezanza, der kan hjælpe dig af med spændinger og smerter fra fødslen. Vores massageklinik ligger i det indre København, og her tilbyder vi efterfødselsmassage og mange andre former for massage.

Du kan booke en tid hos os online eller ringe på +45 30 50 80 80, hvis du gerne vil vide mere om vores udbud af massager.

Nybagt Mor er også en populær barselsgave - og den pakkes pænt ind i gavepose med silkepapir. Mange vælger at slå sig sammen om barselsgaven, men vi har også flere der giver barselsgave og selv kommer med, eller inviterer en god veninde med. Kort sagt er Nybagt Mor altid en dejlig gave til moren som har alt og gerne vil have mere overskud til baby.

Bemærk at alle vores behandlinger inkluderer omklædning, journalføring, te, vand og frugt. Alt er økologisk.

×
Ring op
Online booking
Menu