fbpx

Køb gavekort til wellness i København

Trænger din mor, søster, kæreste, ægtefælle eller veninde til en omgang forkælelse? Så kan du købe et lækkert wellness gavekort her på hjemmesiden og overraske dine kæreste med en dejlig oplevelse. Med en wellnessbehandling lægges der vægt på luksus og afslapning.

Vi bruger udelukkende lækre, økologiske cremer og olier til den behandling, du ønsker. Vi har et udvalg af forskellige kropsmassager med udvidet ansigts- eller fodmassage. For eksempel kan du købe et wellness gavekort til vores rosenmassage, der kombinerer fodbad, fodmassage og ikke mindst fysiurgisk behandlingsmassage – hele 2 timers luksuriøs afslapning.

Se hvordan vores gavekort ser ud her.

Gavekort – forkælelse fra top til tå

Et wellness gavekort kan også indeholde en af vores lækre fodbehandlinger. Hos Ezanza tilbyder vi spa fodmassage, som er delt op i 2 faser: fodbad og fodmassage – alt i alt 40 minutters fuld tilfredshed for fødderne.

Du kan dermed nemt vælge den behandling, der passer bedst til den heldige modtager af et wellness gavekort. Du kan endda kombinere behandlingerne, og de kan alle bestilles til både singler eller par.

Køb dit gavekort her du kan både vælge værdi efter eget ønske (min. 200 kr.) eller vælge den præcise behandling, du vil forære som gavekort. Vi favner bredt og imødekommer forskellige behov, så dit wellness gavekort rammer plet hver gang.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu