fbpx

Wellness gavekort

Trænger din mor, søster eller veninde til en omgang forkælelse? Så kan du købe et lækkert wellness gavekort her på hjemmesiden og overraske dine kæreste med en dejlig oplevelse. Med en wellnessbehandling lægges der vægt på luksus og afslapning.

Vi bruger udelukkende lækre, økologiske cremer og olier til den behandling, du ønsker. Vi har et udvalg af forskellige kropsmassager med udvidet ansigts- eller fodmassage. For eksempel kan du købe et wellness gavekort til vores rosenmassage, der kombinerer fodbad, fodpeeling, fodmassage og ikke mindst fysiurgisk behandlingsmassage - hele 2 timers luksuriøs afslapning.

Hvis du ønsker at forkæle med en ansigtsbehandling, er krop og sjæl behandlingen ideel. Her ligger fokus på en hel times kropsmassage, som afsluttes med en hel times ansigtsmassage- og behandling, hvor huden får masser af fugt fra vores eksklusive produkter til alle hudtyper.

Wellness gavekort – forkælelse fra top til tå

Et wellness gavekort kan også indeholde en af vores lækre fodbehandlinger. Hos Ezanza tilbyder vi spa fodmassage, som er delt op i tre faser: fodbad, fodpeeling og fodmassage - alt i alt 40 minutters fuld tilfredshed for fødderne.

Med vores øko fodscrub behandling får du en hurtig og effektiv behandling af fødderne. Med et skumfodbad bliver dine fødder rene og velduftende, og efterfølgende exfolieres de med en rensende peelingmassage. Under den valgte fodmassagebehandling serveres der frisk frugt og urtete. Du kan dermed nemt vælge den behandling, der passer bedst til den heldige modtager af et wellness gavekort. Du kan endda kombinere behandlingerne, og de kan alle bestilles til både singler eller par.

Køb dit gavekort her du kan både vælge værdi efter eget ønske (min. 200 kr.) eller vælge den præcise behandling, du vil forære som gavekort. Vi favner bredt og imødekommer forskellige behov, så dit wellness gavekort rammer plet hver gang.

Brug for hjælp?
Ring til os på 30508080
hverdage 10-18
lørdag 10-17
søndag 12-16

eller skriv til:
info@ezanza.dk

Køb gavekort her

×
Ring op
Online booking
Menu