fbpx

Vinter Varme 

Få 2,5 times himmelsk wellness massage, der giver dig fornyet energi og fokus. 

Vinter Varme 2,5 time (1 pers.) – DKK 1395,-
Par Vinter Varme 2,5 time (2 pers.) – DKK 2790,-

Du sparer kr. 242,50 per behandling i forhold til vores andre massager!

Massagen kan bookes per 1. december.

Kom væk væk fra det pulserende byliv, kulden og de grå dage – lige midt i hjertet af København K 🙂 Vinter Varme er en helkropsmassage udviklet til at frigøre både sind og krop for stress og spændinger.

Vi tænder en duftlampe med økologisk lavendelolie, som langsom spreder sig i rummet. Lavendel hjælper med at lindre stress, angst, irritabilitet mental træthed og depression.

Du starter med at blive groundet med fødderne i et varmt og aromatisk skumfodbad med afslappende og økologiske olier som Lavendel, Mandarin og Ylang Ylang. Hertil serveres en lille forfriskning af te og blandede nødder. Alt er som vanligt økologisk.

Efter små 10 min. er det tid til en varm massage af hele kroppen med i alt 32 opvarmede lavasten i forskellige størrelser. Det er en ganske udsøgt oplevelse at mærke tyngden fra de store sten, mærke de varme strøg fra stenene som pudsigt nok mærkes ganske bløde. Du kommer helt ned i gear, når din behandler skiftevis masserer med varme lavasten og med hænderne. 

Efter ca. 90 min. kropsmassage, fortsætter din massage med dejlig lang ansigtsmassage på ca. 30 min. Her bruger vi Weleda’s veganske mandel-produkter til sensitiv hud. 

Behandlingen afsluttes med ca. 15 min. fodmassage med Weleda’s veganske body lotion til hypersensitiv hud, der giver dine fødder langvarig fugt i 24 timer.

Når du er klar, kommer du ud og sidder i en lænestol, hvor du nyder en lille økologisk forfriskning af vand, hjemmelavet ingefærthe og frugt. 

Sæt god tid af til denne massage. Drik gerne godt med vand op til 2 timer før, og lav ingen planer den første time eller 2 bagefter.

Denne behandling kan bookes indtil 30. april 2023. 
Tilbuddet gælder til og med april 2023, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter på hjemmesiden. 
Tiden er inklusiv af- og påklædning.

×
Online booking
Menu