fbpx

Valentin’s dag

Her kan du få inspiration til hvordan du nemt og hjemme hos dig selv kan give din kæreste/partner en kærlig og nærværende oplevelse med fodbad og fodmassage

Tid: ca. 15-25 min.

Du skal bruge:

 • Kar til fodbadet (opvaskebalje-størrelse)
 • 2 håndklæder
 • Showergel (neutral eller med lavendel / ylang ylang duft)
 • Bodylotion (neutral eller med samme duft som showergel)
 • 2 Rosenhoveder (fra en frisk buket røde roser købt i netto, irma el.lign.)
 • Groft salt
 • Forfriskninger
 • Hygge med dæmpet lys og afslappende musik

Et varmt fodbad og fodmassage er et stort hit hos de fleste, og hvis det skal være ekstra specielt, kan du gøre (næsten) som vi gør, når vi i Ezanza Massage giver fodbad og fodmassage.

Som altid er en af nøglerne til den gode oplevelse forberedelse. Sørg for at have alt det du skal bruge, og visualiser hvordan du ønsker det skal gå 😊 Forberedelsen giver din partner en følelse af nærvær og omsorg – og det er lige det du gerne vil opnå på Valentin’s Dag 😊

FODBADET

 1. Arranger hvor din partner skal sidde, læg et håndklæde på gulvet (for at undgå vand udover det hele), sær hende/ham ned i sofaen/lænestolen, server lidt te og frugt/chokolade og vand til hende/ham. Hvis I er til vin, Asti osv. så server det nu, så hun/han har lidt at nyde imens du gør klar.
 2. Så går du i gang med fodbadet. Start med at hælde ca. en skefuld showergel i karret og 2 spiseskefulde meget groft salt. Når du fylder karret, så pisk vandet op med hånden, så du får et smukt lag skum. Saltet virker rensende men brug groft salt – den grove konsistens er så dejlig at mærke under fødderne. Top fodbadet af med at strø rosenblade henover. Hvis du har kronblade fra andre blomster, så brug dem. Effekten er bedst hvis du bruger mørke kronblade, da det giver en smuk kontrast i forhold til det hvide skum. Stil fodbadet ovenpå håndklædet for at beskytte gulvet.
 3. Når du har ”serveret” fodbadet, så spørg endelig om vandet har den rette temperatur. Fyld varmt eller koldt vand alt efter hendes/hans ønsker.
 4. Lad din kære sidde med fødder i vand i 5-10 min.

FODMASSAGEN

Nu sætter du dig på gulvet foran hende/ham og lægger et håndklæde i skødet. Du tager en fod op af vandet ad gangen, og tørrer først den ene og så den anden fod blidt i håndklædet.

 1. Tag ca. 1 teske lotion til en fod, og fordel cremen i hånden inden du smører foden ind.
 2. Masser foden med lange strøg og masser mest under og på siderne af foden. Skift fod efter 4-6 min. Massagen behøver ikke være hård som hos en professionel behandler – fokuser på at lave lange strøg, nulr hver tå en efter en, gnid akillessenen. Kilder det, så gør det langsommere og måske mere fast.

God fornøjelse. Jeg håber at I får en rigtig dejlig dag i kærlighedens tegn.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


 • Nørregade:
  alle dage kl. 11-18

  St. Kongensgade:
  torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu