🎄 Adventskonkurrence🎄

Vind 120 min. Julegavekort hver søndag i Advent! 
Hvert gavekort udstedes til vores super lækre Par Hotstone Massage med ansigtsmassage på 120 min. og så til 2 personer🎁

VĂŚrdi kr. 2358,-

Julen nærmer sig, og vi hos Ezanza ønsker at sprede lidt ekstra glæde i denne sæson. Derfor har vi skabt en spændende adventskonkurrence, hvor du har chancen for at vinde en af vores mest luksuriøse behandlinger – vores 120 minutters Hotstone Massage med inkluderet ansigtsmassage!

Hvordan deltager du? Det er enkelt:

 1. Sørg for at vÌre tilmeldt vores nyhedsbrev.
 2. GĂĽ ind pĂĽ vores facebookside.
 3. LIKE vores Advent opslag.
 4. Skriv en kommentar under opslaget og fortÌl os, hvad massage betyder for dig, og hvem du vil invitere med til en sü luksuriøs massage.

Hver søndag i advent finder Mette (Indehaver) en ny heldig vinder blandt vores deltagere. 

Vinderen offentliggøres kl. 20:00 hver søndag i Advent pü vores Facebook-side, sü sørg for at følge os der.

Det er alt, du skal gøre for at deltage og fü chancen for at opleve vores afslappende Hotstone Massage. Vores dygtige massører vil sørge for, at I für den ultimative afslapning og forkÌlelse.

Sü tÌl ned til jul med Ezanza Massage, og lad os skabe nogle uforglemmelige øjeblikke sammen. Vi ser frem til at dele juleglÌden med dig og forkÌle en heldig vinder hver søndag i advent!

🌟 God jul og held og lykke! 🌟

Læs mere om denne specielle hotstones massage her under 🙂


Tilbud i december, januar og februar mĂĽned

SPAR KR. 131,- PER PERSON!

Hotstones med ansigtsmassage 120 min. (1 pers.) kr. 1179,- (normalpris kr. 1310,-)
Par Hotstones med ansigtsmassage 120 min. (2 pers.) kr. 2358,- (normalpris kr. 2620,-)

Denne massage er til dig, som elsker afslappende wellness! Se frem til en meditativ og varm kropslig oplevelse, designet til at fĂĽ dig ned i gear og nyde nuet.

Du starter med 90 min. all around hot stones massage af bagsiden og forsiden af kroppen. Store smukke natursten af lava lÌgges pü din krop, sü du bare har lyst til at ligge stille. Andre af de varme sten bruges til massere dig med lange strøg, i kombination med rolig wellness massage med hÌnder.


Hele herligheden af sluttes med en dejlig lang ansigtsmassage pü ca. 30 min. med økologiske ansigtscremer til hypersensitiv hud fra Weleda.

Nür du er klar, kommer du ud og sidder i en lÌnestol, hvor du nyder en lille økologisk forfriskning af vand, hjemmelavet ingefÌrthe og frugt. 

SÌt god tid af til denne massage. Drik gerne godt med vand op til 2 timer før, og lav ingen vilde planer den første time eller 2 bagefter. En god frokost eller middag egner sig fortrinligt 

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


 • Nørregade:
  alle dage kl. 11-18

  St. Kongensgade:
  torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu