fbpx

Påsketilbud 15. april - 20. april

Forårsmassage DKK 1100,- per person

I Påskeugen den 15. april - 20. april tilbyder vi alle som er tilmeldt vores nyhedsbrev inden betaling, vores Forårsmassage til kr. 1100,- per person. Du sparer kr. 145,- per person.

Massagen kan bookes af alle - også par og gravide.

Du kan læse om oplevelsen her under.

Forårsmassage 120 min. 

Mæt din tørstige hud med den gyldne havtornolie. Den er frisk, har en frugtagtig aroma og er hurtigt absorberende. En let olie som forkæler din hud og dine sanser: Vil du ikke gerne prøve den?

Vores Forårsmassage er 120 min. sanselig wellness massage med Havtorn som tema - et bær propfuld af energi med en opkvikkende virkning på vitalitet og livskraft.

Du starter med ca. 10 min. skumfodbad med rensende salt og vores egen RELAX blanding af lavendel, mandarin og Ylang Ylang olier. Hertil serveres frisk frugt, varm te og isvand.

Efter fodbadet masseres dine fødder i ca. 10 min. med rensende salt fodscrub bestående af en økologisk og rensende peeling af fint himalaya krystalsalt, RELAX og koldpresset tidselolie.

På massagebriksen får du ca. 80 min. full body massage f ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage.

Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Havtorn olie, som giver din hud gylden udstråling og blødhed.

Behandlingen sluttes af med at du får  ca. 20 min. fodmassage med en Weleda's dejlig fede havtorn bodylotion, en frugtagtig duft og fornyende creme, der hjælper din hud til at få sin naturlige skønhed og balance tilbage.

Alle produkter er naturligvis økologiske.

Du kan booke vores Forårsmassage indtil 31. maj 2019, hvor den vil blive erstattet med en sommermassage med produkter specielt egnet til sommer sæsonen.

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

 

×
Online booking
Menu