Retning af bryn

BEMÆRK AT VORES BEAUTY AFD. HOLDER PAUSE FRA CA. 1/12-18 INDTIL VORES KOSMETOLOG ER TILBAGE FRA BARSEL.

 

Trænger dine bryn til en kærlig omgang selvforkælelse? Hos Ezanza tilbyder vi farvning og retning af bryn i København, ligesom at vi også foretager farvning af vipper i klinikken. Læs mere herunder om, hvad vi kan tilbyde dig:

Bryn & Vipper
 • Retning af bryn
  kr. 95,- /**75,-
 • Farvning af bryn eller vipper
  kr. 95,- /**75,-
 • Farvning af vipper / bryn og retning af bryn
  kr. 190,- /**150,-
 • Farvning af vipper og bryn
  kr. 190,- /**150,-
 • Farvning af vipper og bryn samt retning af bryn
  kr. 270,- /**215,-
Bryn rettes med pincet og/eller voks efter behov.
**Pris i forbindelse med ansigtsbehandling

Få ordnet bryn og vipper i København

Bryn og vipper er noget af det, der giver dit ansigt allermest karakter, og derfor bør du sørge for løbende at vedligeholde og pleje dine vipper og bryn. Vi kan hjælpe dig med farvning og retning af bryn samt med farvning af vipper i København, hvor du finder vores klinik centralt på Nørregade 22 tæt ved Nørreport St.
Retning af øjenbryn er en nem måde at forkæle dig selv på, og det gør en markant forskel for din fremtoning, når brynene er rettet og står knivskarpt. Ligeledes gør farvning af vipper og bryn hverdagen lettere, når du i mange tilfælde kan slippe helt for at skulle svinge makeup-børsten om morgenen, fordi øjenbrynsfarve og mascara så at sige allerede er lagt. Både retning og farvning skal friskes op fra tid til anden, men resultatet holder længe. Lad en af vores dygtige ansatte rette øjenbryn eller farve bryn og vipper på dig, og oplev selv den store forskel. Book en tid online her til din næste behandling hos Ezanza!
×
Online booking
Menu