fbpx

Hvem er Ezanza?

Ezanza er en fysiurgisk massage klinik på 170 kvm midt i København K. Klinikken har eksisteret siden 2006 og vi er i dag over 20 ansatte behandlere og værtinder.

Se vores behandlere her.

Vores fokus er den grundige, fysiurgiske massage , og vi er en af Københavns førende klinikker i graviditetsmassage. Vores behandlinger kendetegnes også ved at vi altid bruger økologiske olier til alle vores massage og wellness behandlinger.
Selv om vores fokus er at lindre klienternes spændinger, giver vi samtidig en oplevelse af velvære, ro og luksus. Alle får et glas vand med økologisk agurk ved ankomst, ligesom du altid får en lille forfriskning efter din massage af økologisk frugt, økologisk ingefærte og agurkevand.

Navnet Ezanza er sammensat af ordene “essens” og “sanser”, fordi vi stræber efter at give alle dine sanser en oplevelse – via massage, zoneterapi, hudpleje, musik, olier, indretning og stemning.

Vores vision er at bidrage til sundhedsfremme og bedre velvære i individets hverdag, og vi stræber efter at være førende indenfor primært fysiurgisk og gravididitets-massage i Københavnsområdet.

Vores mission er:

 • at give professionelle behandlinger med kvalitetskontrol via evalueringsskemaer og efteruddannelser
 • altid at have ledige tider på dagen
 • give imødekommende og personlig service
 • tilbyde traditionel massage i hyggelige og afslappende lokaliteter
 • supplere behandlings-massage med wellness for bedre effekt

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


 • Nørregade:
  alle dage kl. 11-18

  St. Kongensgade:
  torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu