Kontormassage

Denne behandling egner sig til dig som lider af muskelsmerter fra spændinger i arme, hænder, nakke pga. ensformige arbejdsstillinger ved en computer. 

Din massør arbejder med strøg og tryk på udvalgte smertepunkter på dine arme, hals og nakke, hvor kontorfolket typisk har mest ondt og dermed får mest ud af at få massage. 

Vi har blandet en økologisk koldpresset massageolie af mandelolie med urteudtræk fra økologiske arnika blomster i tidselolie tilsat naturlig E-vitamin og lavendelolie.

Hvor Arnika virker helende og lindrende på hævelser og blå mærker, virker den kendte og velduftende lavendelolie beroligende på hud og sind.

Meditativ massage med arnika og lavendel olie

Kontormassage 60 min……. DKK 635,- per person

Denne massage på 60 min. inkl. omklædning fokuserer overvejende på dine arme – og især din “musearm” – bliver arbejdet roligt og grundigt igennem. Behandlingen slutter med ca. 15 massage af din nakke og halsmuskulatur.

Kontormassage m/skuldre og ryg 90 min……. DKK 925,- per person
Kontormassage m/helkrop 120 min……. DKK 1120,- per person

Det kan være meget givende at tilføje 30 min. dybdemassage af dine skuldre, øvre ryg.

Hvis du har behov for at blive helt afstresset og komme ned i en mere meditativ tilstand, kan du også opgradere din kontormassage med en afspændende helkropsmassage oveni.

Godt at vide i forbindelse med din massage:

Alle reagerer forskelligt på massage, og din reaktion afhænger også af hvor lang tid, hvorfor og hvor meget dine smerter påvirker dig.
Du kan godt forvente en forbedring kort efter din behandling, og så en forværring af dine smerter dagen efter. Faktisk er det først på 2. dagen efter massagen, at den egentlige effekt kan mærkes. 
Det er utroligt vigtigt, at du drikker meget vand i disse dage. Det kan også være godt at bruge kuldeomslag i 10-15 min. på f.eks. din nakke eller ømme område på din musearm inden sengetid samme dag som din massage. Du tager en pose frosne ærter eller majs og svøber posen ind i et viskestykke, og kulden gør at de yderste nerveender bedøves naturligt. Det kan lindre dagen til efter.

Husk at drikke væske både op til og efter din massage. Vi fraråder at du tager smertestillende op til massagen, da det kan svække din føling med tryk og smerte. Du skal senest tage smertestillende piller 4 timer før din massage, så du kan mærke efter om trykket er passende undervejs i behandlingen. Har du taget piller, som stadig virker under massagen, kan du blive overbehandlet og dermed få forværret din situation.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu