fbpx

Firmamassage

Firmamassage siden 2006

Med Ezanza Massage på arbejdspladsen eller i vores klinik får du en professionel sundhedspartner med mange års erfaring.

Ezanza startede op i 2006, og siden da er vi vokset stille roligt til i dag at have  en travl klinik i København K og flere firmaordninger i Københavns Kommune.

Min tilgang til min virksomhed har altid været kompromisløs, og med vores massager søger vi at give vores klienter en gedigen massage under rolige og sikre forhold.

Massagen er selvfølgelig vores kerneprodukt, men i disse corona tider fylder hygiejnen mere end nogensinde. Vi går meget op i jeres og vores klienters sikkerhed.

Det er vores ansvar at holde alle så sikre som muligt. Vi søger at skabe vores eget sikre miljø omkring vores brikse med engangslinned og klude fra et professionelt vaskeri, ligesom massøren afspritter og afvasker briks, hovedstøtte, håndtag osv.

Det er nemt for jer kun at medbringe et lille håndklæde men det er også mere sikkert for os alle.

Her under kan I læse mere om os, men tøv ikke med at ringe til mig på 30291050 eller skriv til mette@ezanza.dk.

Med venlig hilsen

Mette Stendell Jensen, Indehaver og Direktør

Massage hos os når det passer jer

Skal I have massage udenfor arbejdstiden, eller bare når det passer ind i jeres dag, kan I komme til behandlinger i vores klinik Nørregade.

Her bestemmer I selv hver i sær, hvilken massage, hvilken behandler, hvornår og hvor tit I vil komme i vores åbningstid. 

Vores massage behandlere står klar til at give jer en bedre og mere effektiv massage på venlige tider af dagen.

Massage hos jer på arbejdspladsen

Vi arbejder også ude hos virksomheder. Her kan I forvente en gedigen massage, hvor I har kort vej til kontakten til mig som kontaktperson.

Vores mantraer er at give jer en gedigen massage under rolige og sikre forhold.

I disse corona-tider tager vi alle tiltag og mere til for at vi alle kan føle os så sikre som overhovedet muligt.

Du kan læse mere om os og vores værdier her over, og selvfølgelig kan du ringe til mig direkte på 30291050 eller skrive på mette@ezanza.dk.

Vores fornemste opgave er at give jer en professionel behandling som I altid er tilfredse med.

Månedlig fakturering

Hvis I ved  at I vil komme fast hver måned hos os, så kan det være en mulighed at få faktura for alle behandlingerne sendt på månedlig basis.

Rabatsatsen afhænger af hvor mange og hvor tit I ønsker at få massage samlet set, men det ligger i området 10-15% på allerede venlige priser.

Kontakt indehaver Mette Stendell Jensen på mette@ezanza.dk for skriftlig aftale og/eller ring til mig på 30291050 hvis du har spørgsmål og gerne vil lære os at kende. 

Rabatordninger

Vi har større firmaer, som har medarbejdere der selv skal betale for massage, og også her kan Ezanza være med. Ring eller/og skriv til Mette Stendell Jensen på 30291050 og mette@ezanza.dk for at høre om mulighederne.

Klippekort

Hvis I er usikre på, hvor tit I kommer, så køber I et klippekort på 3, 6 eller 12 klip, som I deler imellem jer, som I vil.

Klippekort er gyldige i 3 år, og I kan sagtens få hvert jeres klippekort, så I er helt uafhængige af hinanden.

Husk at når I køber klippekort, får I automatisk samme rabat alle vores andre behandlinger, som I får på jeres klippekort. Det gælder så længe jeres klippekort er aktivt og/eller gyldigt.

3-turs rabatkort giver 5% på alle behandlinger
6-turs rabatkort giver 10% på alle behandlinger
12-turs rabatkort giver 15% på alle behandlinger

I kan få 1 fælles klippekort, eller jeres eget individuelle baseret på den samlede pris.

Prisen

I får 15% rabat på jeres behandlinger, når I har en fast massage ordning. Rabatten gælder hvad enten virksomheden betaler (som f.eks. ved en bruttolønsordning) eller jeres medarbejdere betaler hver gang

Kontakt gerne Mette direkte på mobil 30291050 for mere info eller skriv til mette@ezanza.dk for skriftligt tilbud.

×
Online booking
Menu