fbpx

Firmamassage

Kontakt Mette Stendell Jensen på 30291050 eller mette@ezanza.dk, hvis du har spørgsmål, vil vide mere eller have referencer.

Massage hos os eller jer

Er I få medarbejdere, eller bor I tæt på, kan I komme til behandlinger i vores klinik Nørregade. Så bestemmer I selv, hvornår og hvor tit I vil komme i vores åbningstid hverdag og weekend morgen til aften.

Klippekort

Hvis I er usikre på, hvor tit I kommer, så køber I et klippekort på 3, 6 eller 12 klip, som I deler imellem jer, som I vil.

Husk at når I køber klippekort, får I automatisk samme rabat alle vores andre behandlinger, som I får på jeres klippekort*. Det gælder så længe jeres klippekort er aktivt og/eller gyldigt.

3-turs rabatkort giver 5% på alle behandlinger
6-turs rabatkort giver 10% på alle behandlinger
12-turs rabatkort giver 15% på alle behandlinger

Firmamassage hos jer

Ved en massageordning i jeres virksomhed betaler I kun for massagen - alt andet er inkluderet i tilbuddet. Vi opsætter briks, og i det daglige sørger vi for lagner, olier, musik osv.

I skal stille et egnet lokale på ca. 6 kvm samt håndvask og toilet til rådighed. Derudover skal vores briks og massage-kit (engangslagner og en sportstaske med olie, musik osv.) kunne stå i et sikkert lokale, når vi ikke er til stede. Det hele fylder sammenpakket ca. 1 kvm.

Prisen

I får 15% rabat på jeres behandlinger, når I har en fast massage ordning. Rabatten gælder også når jeres personale booker i sin fritid og betaler selv.

Kontakt gerne Mette direkte på mobil 30291050 for mere info eller skriv til mette@ezanza.dk for skriftligt tilbud.

×
Ring op
Online booking
Menu