fbpx

Firmamassage

Massage hos os når det passer jer

Skal I have massage udenfor arbejdstiden, eller bare når det passer ind i jeres dag, kan I komme til behandlinger i vores klinik Nørregade.

Her bestemmer I selv hver i sær, hvilken massage, hvilken behandler, hvornår og hvor tit I vil komme i vores åbningstid. 

Vores massage behandlere står klar til at give jer en bedre og mere effektiv hverdag mandag til lørdag kl. 11-18 of søndag kl. 11-17.

Månedlig fakturering

Hvis I ved  at I vil komme fast hver måned hos os, så kan det være en mulighed at få faktura for alle behandlingerne sendt på månedlig basis.

Rabatsatsen afhænger af hvor mange og hvor tit I ønsker at få massage samlet set, men det ligger i området 10-15% på allerede venlige priser.

Kontakt indehaver Mette Stendell Jensen på mette@ezanza.dk for skriftlig aftale og/eller ring til mig på 30291050 hvis du har spørgsmål og gerne vil lære os at kende. 

Rabatordninger

Vi har større firmaer, som har medarbejdere der selv skal betale for massage, og også her kan Ezanza være med. Ring eller/og skriv til Mette Stendell Jensen på 30291050 og mette@ezanza.dk for at høre om mulighederne.

Klippekort

Hvis I er usikre på, hvor tit I kommer, så køber I et klippekort på 3, 6 eller 12 klip, som I deler imellem jer, som I vil.

Klippekort er gyldige i 3 år, og I kan sagtens få hvert jeres klippekort, så I er helt uafhængige af hinanden.

Husk at når I køber klippekort, får I automatisk samme rabat alle vores andre behandlinger, som I får på jeres klippekort. Det gælder så længe jeres klippekort er aktivt og/eller gyldigt.

3-turs rabatkort giver 5% på alle behandlinger
6-turs rabatkort giver 10% på alle behandlinger
12-turs rabatkort giver 15% på alle behandlinger

I kan få 1 fælles klippekort, eller jeres eget individuelle baseret på den samlede pris.

Prisen

I får 15% rabat på jeres behandlinger, når I har en fast massage ordning. Rabatten gælder hvad enten virksomheden betaler (som f.eks. ved en bruttolønsordning) eller jeres medarbejdere betaler hver gang

Kontakt gerne Mette direkte på mobil 30291050 for mere info eller skriv til mette@ezanza.dk for skriftligt tilbud.

×
Ring op
Online booking
Menu