fbpx

Aromatisk massageolie

Forstærk din oplevelse af afslapning og velvære med en af vores æteriske olier i en aroma diffuser..

Alle vores æteriske olier er økologiske og ægte naturprodukter, koncentrater udvundet fra blomster, blade, buske, urter og træer.

Vi bruger kun økologiske massage- og kropsolier i alle vores behandlinger.
Når du booker en behandling uden angivelse af hvilken olie vi bruger, er det som udgangspunkt vores koldpresset tidselolie, vi masserer dig med.

Du kan altid opgradere din massage med en ren æterisk olie mod en merpris.

Her under kan du læse om nogle af de egenskaber de enkelte essentielle olier har.

Citrongræsolie  – Cymbopogon Flexuosus

Citrongræsolie har en beroligende virkning, som kan lindre hovedpine, stress og angst, ligesom den kan forbedre energiniveauet og øge dit fokus. Når du træder ind i vores klinik, er det da også citrongræssets opfriskende duft du mødes af. 

Bergamotolie – Citrus bergamia

Opfriskende citrusduft, som siges at være fordøjelses-fremmende, krampeløsende, antiseptisk, nerveberoligende. God mod søvnløshed, rastløshed og nervøsitet. Kan være nyttig hvis man føler sig nedkørt og udmattet efter konstant stress  eller ved rekreation. Hvis du synes at olien virker bekendt, kan det være fordi den også bruges i Altheabolsjer.

Mandarin – Cedrus Reticulata

Mandarinolien er en mild olie, der er velegnet til den modne og sensitive hud. Olien er forfriskende, som man typisk kender det fra olierne fra de andre citrusfrugter, og den giver energien tilbage til den trætte krop, så er du klar til at bekæmpe alle hverdagens problemer igen.

Lavendel – Lavandula angustifolia

Den klassiske afslappende duft fra lavendelblomst, som beroliger, dulmer og afbalancerer dig følelsesmæssigt. God mod anspændthed, depression, søvnløshed, hovedpine og stress. Holder desuden myg og andre insekter væk, da de ikke kan lide duften.

Lavendel er generelt sikker for alle aldersgrupper, men nogle få høfeber– og astma patienter kan være allergiske.

Ylang Ylang – Cananga Odorata

Ylang ylang har en eksotisk duft og dæmper rastløshed, spændinger, ængstelse og stress relateret søvnløshed.  Olien har altid haft ry som et afrodisiakum, men husk at hvor lave doser er sensuelt stimulerende, falder man i søvn af høje doser.

RELAX – Mix af Lavendel, Ylang Ylang og Mandarin

Relax er vores egen afslappende olieblanding af Lavendel, Mandarin og Ylang Ylang. Her får du de bedste af de mest beroligende olier, som forstærker og komplementerer hinanden virkeligt godt. Nu kan du bare slappe af og mærke din indre ro.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu