fbpx

Aromatiske olier

Vi bruger kun økologiske massage- og kropsolier i alle vores behandlinger.
Når du booker en behandling uden angivelse af hvilken olie vi bruger, er det som udgangspunkt vores koldpresset tidselolie, vi masserer dig med.

I de fleste af vores wellness behandlinger, har vi skrevet hvilke produkter vi bruger, men på almindelige fysiurgiske og hot stone massager, kan du altid opgradere enten med varm tidselolie med en eller flere æteriske olier i blandet. Du kan også opgradere med en massage eller kropsolie fra Weleda, som selvfølgelig også altid er okølogiske.

Opgradering med æteriske olier fra Urtegaarden koster DKK 30,- per person

Du vælger mellem lavendelolie, appelsinolie, mandarinolie, ylang ylang og bergamot. Du kan blande flere som du ønsker, og du kan vælge vores egne blandinger RELAX eller ENERGY. Dine olier opvarmes i vores små varmere på forhånd, så det er vigtigt at du kommer i god tid til at vælge den eller dem du ønsker.
Vi har duftprøver og en lille folder med korte beskrivelser liggende fremme til dig, når du sidder og venter på din behandler med en dejlig kop økologisk Cool mint te.

Opgradering med øko olier fra Weleda koster DKK 50,- per person

Du vælger mellem havtornolie, lavendelolie, bircholie (mod cellulite) eller rosenolie. Her vælger du kun 1 olie, da de i forvejen er blandet med målrettede æteriske olier. Vi har testere på weleda olierne stående i receptionen, hvor du i øvrigt også kan dufte til vores lækre teer og andre produkter. Kom i god tid så vi kan yde dig den service det er at dufte, smage og komme ned i gear inden din behandler henter dig til din behandling.
×
Ring op
Online booking
Menu