fbpx

Varm Vinter Massage 90 min……. per person kr. 840,- 
Varm Vinter Massage 120 min…….per person kr. 1120,- 

Tilbuddet kører i de kolde måneder 1. december 2020 - 28. februar 2021.
Du sparer kr. 145,- per massage/person.

Vi åbner for bookinger til Varm Vinter 1. Adventssøndag.

Denne varme massage er til dig som både vil mærke dig selv helt i kernen, samtidig med at få løsnet godt op i din nakke, skuldre, ryg og lænd. Hele herligheden udføres med Weleda’s varmende og naturlige Arnika kropsolie, en oplagt massageolie til trætte og stive muskler, som desuden dufter virkeligt dejligt af Lavendel og Rosmarinolie (er du gravid bruger vi økologisk babyolie).

I de første ca. 55 min.  får du en dejlig meditativ og varm hotstone massage, hvor din behandler får dig helt ned i gear ved skiftevis at massere bagsiden af din krop med varme lavasten og med hænderne. Læg dig ned og slap i vores kyndige hænder.

Nu er dine muskler fra benene og op til nakken varme og bløde, helt klar til næste fase, hvor du i ca. 25 min. får en dybdegående fysiurgisk massage af dine skuldre, nakke, ryg, lænd.

Du kan opgradere din massage til 120 min. med ekstra 30 min. for at få resten af kroppen med, eller måske ønsker du en grundig massage af dine arme eller ben. Aftal med din behandler om du her ønsker mere all-around massage af ben, arme og fødder, eller om du har brug for fokus på dine arme eller ømme ben.

Husk at hvis I intet aftaler er udgangspunktet for ekstra tiden en all around massage, der støtter op om din fysiurgiske massage.

Behandlingen afsluttes gerne med 5 min. ansigtsmassage.

Varm Vinter Massage er designet til at give dig følelsen af at falde ned i dig selv - bliv centreret ved at mærke strøgene fra de varme sten, mærk nærværet ved massørens hænder. Samtidig skal du mærke at dine muskler bliver æltet godt igennem, både fordi dine muskler først varmes op, men også fordi din massør har kendskab til og kan mærke dine muskelspændinger.

Du rejser dig fra briksen som et nyt menneske.

Godt at vide

  • Vores stenvarmere er termostatreguleret men du skal altid sige til hvis du føler at stenene er for varme eller for kolde.
  • Du skal aldrig tage smertestillende medicin (panodil el.lign.), som kan nedsætte din følesans. Det er vigtigt at du kan mærke om trykket er for hårdt / ikke for blødt – og i denne massage skal du kunne mærke både varmen og hænderne som de er.
  • Drik masser af væske op til 2 timer før en massage som denne, så du ikke går i væskemangel.
  • Ankommer du 10 min. før din massage serverer vi altid en kop vand og te, ligesom du får lidt forfriskninger efter din massage.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Alle behandlinger er inklusiv i alt ca. 10 min. til omklædning og journalføring.

×
Ring op
Online booking
Menu