Sommermassage 120 min.
per person DKK 995,- (normal 1230,- pr. person)

HELENDE - STYRKENDE - ØKOLOGISK

Behandlingen er åben for booking den 23. maj til den 15. august 2018

Sart hud bør ikke holde dig fra lidt ekstra nænsom berøring. Weleda's veganske Calendula Massage Oil passer på den følsomme hud, mens massagen får din krop til at slappe af.

Temaet for denne sommerbehandling er morgenfrue og kamille - begge milde og blide planter, der giver deres æteriske olier til din hud, mens din trætte krop nyder godt af den afslappende massage. Weleda's veganske Calendula Massage Oil indeholder silkebløde lag af solsikkeolie og frisk duftende æteriske olier, og den er ideel til en massage, der beroliger og afslapper musklerne, samtidig med at den blødgør og plejer din hud.


Selve behandlingen består af ca. 20 min. fod- og håndbad samt honningscrub af dine fødder, ca. 20 min. tørbørstning af bagsiden af dine arme, ben, ryg, nakke og skuldre med Loofah svamp, ca. 50 min. massage af samme områder, og til sidst ca. 20 min. massage af dine hænder og fødder.

Du starter med et økologisk skumfodbad med Weleda's morgenfrue badeolie, himalayasalt og kamilleolie. Normalt er vores fodbade med varmt vand, men i sommerperioden kan det være opfriskende med et køligt fodbad - især hvis dine fødder er varme og hævede. Husk at bede om køligt eller lunkent vand i dit fodbad hvis du ønsker det. Husk at vi er her for dig og ønsker at give dig så god behandling som muligt.

Når dine fødder er bløde og klar får de blid fodscrub af økologisk peelingsalt, koldpresset tidselolie og kamilleolie.

I massagerummet starter du med blidt at få tørbørstet bagsiden af kroppen, dine hænder og arme med den specielle Loofah svamp. Din massør bruger en særlig lymfedrænage-teknik, som både fjerner hudens døde hudceller og sætter gang i blodomløbet. Det er en meget behagelig og anderledes oplevelse, der både vækker dit øverste lag hud med prikken og giver din hud en frisk glød.


Efter kropspeelingen får du wellnes massage af bagsiden af dine ben, din ryg, nakke og skuldre med Weleda's Morgenfrue olie specielt til massage.

Massagen slutter med hånd- og fodmassage med Weleda's Skin Food creme til tør og ru hud.

Morgenfrue blomsten er en farverig, mild blomst, der er nyttig imod alle slags skader og betændelse

I Weledas arsenal af biodynamiske, helbredende planter indtager morgenfruen en vigtig rolle. Weleda's Calendula Massage Oil er bare et eksempel på, hvor denne helende og nyttig plante anvendes – meget af Weleda's andet kosmetik og lægemidler kunne ikke fremstilles uden morgenfruens værdifulde ekstrakter. Dyrkning af planten til frisk forarbejdning finder hovedsageligt sted i Europas største biodynamiske lægeplantehave ved vores hovedkvarter i Schwäbisch Gmünd i det sydlige Tyskland.

Hver sommer i juni måned begynder lægeplantehaven at blomstre: Morgenfruer oplyser landskabet med hundredtusinder af strålende orange blomster, der dækker et område på en hektar. Cirka tre tons blomster bliver plukket i hånden, og derefter høstes der over fjorten tons blade og stængler. De fungerer som basis for tinkturer og urteekstrakter i cirka 30 af Weledas lægemiddelsprodukter og naturlige kosmetik.
 

HUSK at for at få denne sæsonbehandling til DKK 995,- skal du enten være tilmeldt vores NYHEDSBREV, LIKE dette opslag på Facebook eller på Instagram.

Behandlingen er inklusive omklædning og journalføring.

×
Ring op
Online booking
Menu