fbpx

Sommer tilbud

Sommer Wellness 120 min. (1 pers.) – DKK 1185,-
Par Sommer Wellness 120 min. (2 pers.) – DKK 2370,-

Forbered dig på 2 timers all around wellness, hvor vi gør dig klar til en fantastisk sommer med både tørbørstning af kroppen, massage i sololie med SPF 20, ansigtsmassage og ikke mindst fodmassage.

Du starter med at slappe helt af med fødderne i et lækkert skumbad med friske rosenblade, afslappende olier og rensende Himalayasalt. Hertil får du serveret en lille økologisk forfriskning.

Så føres du ind i dit massagerum, hvor din massør fortsætter behandlingen med blidt at børste huden på bagsiden af dine ben og ryg fri for døde hudceller.  Dine ben er nu klar til indsmøring af en lækker sololie af økologisk tidselolie, mandelolie med solfaktor 20.

Når din ryg og skuldre også er tørbørstet, fortsætter behandlingen med en dybdegående massage af din ryg og nakkemuskler.

Nu bliver du bedt om vende dig om på ryggen. Her får du igen blidt børstet og indsmurt din hud på ben og arme med en lækker sololie.

Nu går din behandler i gang med at give dig en god lang ansigtsmassage, som slutter med lidt hovedbundsmassage.

Du rejser dig fra briksen som et nyt menneske – klar til at nyde sommeren og klar til at tage imod Solens varmende stråler ☀️

Vores Sommermassage kan bookes t.o.m. d. 31. august.

Vi glæder os til at se dig i klinikken 😊

×
Online booking
Menu