fbpx

Parmassage i København

Mange af vores klienter vælger at booke tid til en parmassage for at få kvalitetstid samme med nærværet i centrum.
Vi har dobbeltrum, så I kan se og dele oplevelsen med hinanden under hele behandlingen.

For at I begge får det optimale ud af jeres parmassage, får I hver jeres professionelle massør, som vil tage hånd om jer fra start til slut. Alle vores massører har solide faglige kompetencer, og derfor ved de også præcist, hvad der skal til for at give jer nogle hyggelige og afslappende timer sammen.

Gør noget godt for jeres kroppe

Der er mange gode grunde til at booke en tid til parmassage. Udover at gøre jer en oplevelse rigere, har massagen også en særdeles positiv virkning på jeres kroppe.

Hverdagens travlhed sætter sig i kroppen i form af ømme og spændte muskler. Derfor er spændinger et af de gennemgående fokuspunkter i vores parmassage, således at I får løsnet op og får en mere velfungerende krop.

Udover at arbejde med kroppens muskler handler parmassage også om at stimulere kredsløbet. Et velfungerende kredsløb har stor betydning for dit energiniveau, og ved at stimulere jeres kredsløb kan vi således give jer fornyet energi.

Hos Ezanza tilbyder vi forskellige former for wellness parmassage, og vi er altid åbne over for at imødekomme jeres specifikke ønsker og behov. Har I forskellige ønsker til jeres parmassage, kan vi således altid finde en kombination, der tilgodeser alle jeres ønsker.

×
Online booking
Menu