Økologisk massage og wellness

Økologien er en vigtig værdi i min klinik. Det betyder, at når du får behandlinger hos os, er det altid med økologiske produkter fra Urtegaarden, Weleda og Annemarie Börlind.

Massageolien

Hvis du bestiller en fysiurgisk massage, gravidmassage eller sportsmassage, udføres den med neutral, koldpresset og økologisk tidselolie.

Aromaterapeutiske massageolier

Når du opgraderer din massage med aromaterapeutiske olier, vælger du ved ankomst 1-5 æteriske olier, eller du kan vælge 1 af vores 2 blandinger. Vi blander aromaerne hver gang efter dine valg. Din individuelle massageolie opvarmes i vores aroma diffusere, så olierne trænger gennem og påvirker sind. I vores små loungeområder står der duft prøver, så du kan finde din yndlingsduft.

Før din behandling

Kommer du i god tid før din behandling, serverer vi altid en kop te. Vi skifter løbende vores udvalg af teer, som vi serverer men har altid flere teer til salg, og har de faste teer som Cool Mint og Blåbær-Vanilje te er en fast del af vores sortiment. Alle teerne er naturligvis økologiske med naturlige råvarer.

Efter din behandling

Serverer vi altid forfriskende økologisk frugt, vand og te. Det er en del af din behandling, og vi ser gerne at du tager det stille og roligt indtil du selv føler at du er klar til at komme ud i verden igen.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu