fbpx

Økologisk massageklinik i København K

Gør noget godt for både dig selv og planeten i en klinik, der kun bruger økologiske produkter.

Vi har en miljøvenlig tilgang til alle aspekter af klinikken, fra vores produkter og materialer til vores drift og ledelse. Vi bruger kun økologiske produkter i vores behandlinger og små serveringer, vores engangsartikler er genanvendelige, og vores lagner kommer fra et svanemærket vaskeri.

Vi har også valgt at bruge tørrede blomster i vores dekorationer, da almindelige buketter har et højt CO2-aftryk.

Vi anvender udelukkende energieffektive sparepærer til vores belysning på både vægge og lofter i klinikken. Derudover har vi genopladelige LED-lys på vores små borde, som også giver en hyggelig atmosfære.

For at mindske vores papirforbrug tilbyder vi vores kunder at modtage kvitteringen på e-mail i stedet for på papir ved betaling.

Vores miljøvenlige tilgang betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger. Tværtimod kan du nyde vores behandlinger med god samvittighed og vide, at du bidrager til en bedre verden.

Book din næste behandling i dag og oplev vores økologiske tilgang til massage. Vi glæder os til at byde dig velkommen i min klinik og hjælpe dig med at få fornyet din energi på en mere ansvarlig måde.

Med venlig hilsner Mette, Indehaver

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu