fbpx

Gavekort

Et gavekort til massage er en gave til nydelse, velvære og mere bevægelighed i kroppen. Ved køb af massage gave kan din skal du blot vælge den massage, du ønsker til din modtager. Din modtager kan bruge dit gavekort frit til alle vores massager.

Du skal vælge os, fordi vi stræber efter at levere en oplevelse af kvalitet og høj service. Det er ikke tilfældigt at vi rater i toppen hos Trustpilot og Google. 

 

Indehaver Mette står klar i receptionen

Trænger en af dine kæreste til forkælelse, vil et massage gavekort være en betænksom overraskelse. Med vores brede udvalg af massager kan du med sikkerhed finde den behandling, der passer til den heldige modtager. Vil du for eksempel være god ved din gravide veninde eller sportsskadede kæreste, tilbyder vi hos Ezanza massageformer, der både er skræddersyet til at give en wellness-oplevelse samt fysiurgisk massage. Med gravidmassage får den kommende mor løsnet op for spændinger på bagsiden af kroppen i ryg, skuldre og nakke. Har du som veninde eller partner lyst til at nyde en massagetime sammen med den gravide, er vores gravidmassage for par en oplagt idé. Vi tilbyder parmassage til både gravide og ikke gravide, så I kan dele massageoplevelsen sammen. Til din sportsskadede kæreste, ven eller veninde vil et massage gavekort til sportsmassage gøre underværker. Hos Ezanza kan vi forbedre kroppen til konkurrence, hjælpe den med at restituere hurtigere eller afhjælpe smerter forårsaget af sport.

Vi har et bredt udvalg af massage oplevelser

Udover gravid- og sportsmassage tilbyder vi også hovedpine massagefysiurgisk massage og hot stone massage, som med sikkerhed vil give modtageren af massage gavekortet en wellness-oplevelse uden lige. Under en hot stone massage masserer vi kroppen med varme lavasten, hvilket afspænder led og muskler og giver en meditativ følelse af selvforkælelse. Køb dit gavekort her  du kan både vælge værdi efter eget ønske (min. 200 kr.) eller vælge den præcise behandling, du vil forære som gavekort. Vi favner bredt og imødekommer forskellige behov, så din gave med sikkerhed vil skabe glæde.

×
Online booking
Menu