fbpx

Havtornmassage 120 min.

TILBUD der gælder t.o.m. 31. maj 2020

Havtornmassage 120 min. DKK 1160,- per person.

Normalpris DKK 1305,- per person.

 

Denne massage består af ca. 10 min. fodbad, ca. 80 min. fysiurgisk massage og afsluttes med ca. 30 min. ansigtsmassage.

Behandlingen starter med ca. 10 min. skumfodbad iblandet vores økologiske RELAX olie. Du får frugt, te og vand til fodbadet, så du kan sidde og grounde inden massagerne går igang.

Efter fodbadet henter din massør dig til dit massagerum, hvor du nu skal have ca. 80 min. all around fysiurgisk massage med Weleda's økologiske og veganske kropsolie. Hvis du ønsker fokus på bestemte områder, hvor du er særlig øm eller spændt op, så sig det gerne til din massør inden massagen starter.

I løbet af din kropsmassage fylder Seabuckthorn olien fylder rummet med en utrolig lækker og frugtagtig duft fra de æteriske olier af appelsin, mandarin og grapefrugt.
Det er en nærende naturlig kropsolie med vitaminrig olie fra havtorn og blødgørende sesamolie. Den giver huden intensiv næring og ny energi.

Nu går din massage over i en afslappende ansigtsmassage med økologiske produkter fra Weleda.
Din behandler starter med at afrense makeup med en Gentle Cleansing Milk (ikke øjne). Selve massagen udføres med Soothing Facial Oil, og det slutter af med Soothing Facial Cream. Alle produkter er til hypersensitiv og allergisk hud, og olie og creme er fra Weleda's mandelserie.

×
Online booking
Menu