fbpx

Gravid Tilbud

I hele denne december, januar og februar kan du som kommende forælder få op til 140 kr. i rabat vores nye gravidmassage. 

Sweet Mother-to-be 120 min. (1 pers.) - DKK 1150,- (normal pris DKK 1220,-)
Sweet Father & Mother-to-be (2 pers.) - DKK 2300,- (normal pris DKK 2440,-)

Denne massage er til dig som virkelig fortjener en forkælelse udover det sædvanlige under din graviditet.
Den består af ca. 10 min. skumfodbad, ca. 90 min. kropsmassage inklusiv 10 min. håndmassage. Massagen slutter med ca. 20 min. fodmassage.

I denne massage bruger vi kun produkter, som du vil kunne bruge til småbørn.
Hos Ezanza bruger vi i forvejen kun økologiske produkter i alle typer behandlinger. Når det drejer sig om gravidmassage, går vi skridtet videre og bruger kun produkter som er parfumefri og til sensitiv hud. Du kan se de specifikke produkter længere nede på siden.

Du starter med dit fodbad hvortil du får serveret økologiske nødder, te og vand. 
I dit varme skumfodbad bruger vi en mild brusecreme og shampoo, som er særligt udviklet til småbørn. Den indeholder bl.a. blødgørende sesamolie som bevarer hudens fugtbalance. 

I dit massagerum får du en fuld kropsmassage inklusiv håndmassage. Hvis du ønsker et bestemt fokus - udover nakke, skuldre og ryg - så husk at sige det, så din behandler bedre kan imødekomme dine behov.

Din kropsmassage udføres med en økologisk koldpresset sød mandelolie sprængfyldt med Omega-3, -6 og -9 fedtsyrer.
Det er en fin og let sød mandelolie, som er meget hudvenlig og ideel til følsom, ru og tør hud. Den er også meget velegnet til pleje af spædbørn og små børn, ligesom mange gravide bruger den til den gravide mave for at modvirke strækmærker. 

Hele herligheden afsluttes med ca. 20 min. fodmassage med en Weleda's parfumefri og veganske bodylotion udviklet til sensitiv hud.

×
Online booking
Menu