fbpx

Wellness til gravide

Vi tilbyder luksuriøse og afslappende wellness behandlinger med eksklusive olier og cremer, kropsmassager med udvidet ansigtsmassage eller fodmassage, og hot stone massage med varme lavasten.
Vælg en af disse behandlinger, når du har brug for mere end klassisk massage. Wellness supplerer din gravidmassage og forstærker effekten af behandlingen, fordi du slapper mere af, og din massør kan arbejde dybere og mere blidt med dine muskler.

Du kan roligt føle dig tryg og ikke mindst forvente en professionel behandling i behagelige omgivelser, imens du ligger på maven på en af vores specielle gravidbrikse.

Briksen har plads og støtte til din mave og barm, så du kan slappe af og nyde behandlingen - ligegyldigt hvor langt henne du er i din graviditet. Du kan få gravidmassage fra 12 uger og helt frem til din fødsel/termin.

Gravid Rosenmassage 120 min. (1 pers.) - DKK 1305,-
Par Gravid Rosenmassage 120 min. (2 pers.) - DKK 2610,-

Denne massage består af ca. 20 min. fodbad og fodmassage og ca. 80 min. fysiurgisk behandlingsmassage.

Vi bruger vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier i dit skumfodbad, og Wild Rose produkter fra Weleda i massagen.

Du får serveret frisk frugt, te og vand til dit fodbad.

Efter fodbadet masseres dine fødder med rensende fodscrub bestående af en exfolierende og rensende peeling af fint himalaya krystalsalt, vaniljeolie og økologisk olivenolie.

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en Weledas dejlig fede bodylotion, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie, så dine fødder bliver både bløde og velduftende. Den omfavnende duft af roser kommer fra biodynamiske damaskusroser i Tyrkiet.

Nu skal du have ca. 80 min. full body fysiurgisk massage af ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage.

Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Wild Rose Body Oil, der understøtter hudens naturlige regenerering og gør den lækker smidig. Huden udglattes og holder bedre på fugtigheden efter regelmæssig brug.
Både Wild Rose Pampering Body Lotion og Wild Rose Body Oil kan købes i receptionen.

Spa Fodmassage 45 min. (1 pers.) - DKK 530,-
Spa Par Fodmassage 45 min. (2 pers.) - DKK 1060,-

Du starter med et varmt skumfodbad iblandet en økologisk Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarinolier og rosenblade. Efter fodbadet masseres dine fødder med en økologisk honningscrub lavet af økologisk peelingssalt, honning, vaniljeolie og økologisk olivenolie.

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en dejlig fed rosencreme, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie. Dine fødder bliver lette, bløde og velduftende.

Øko Fodscrub 20 min. (1 pers.) - DKK 235,-
Par Øko Fodscrub 20 min. (2 pers.) - DKK 470,-

Fodpeelingen kan trygt bestilles af gravide efter 12. uge.

Behandlingen består af ca. 10 min. fodbad og ca. 10 min. fodpeeling.

Du starter med et rensende skumfodbad iblandet rosenblade, grovkornet himalayasalt og vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olier. Du får serveret frisk økologisk frugt, vand og te til dit fodbad.
Efter fodbadet masseres dine fødder med en exfolierende og rensende peeling af bl.a. økologisk peelingssalt, honning og vaniljeolie, der får dine fødder til at dufte naturligt friske.

En lækker indledning til din massage.

Du kan vælge din Øko Fodscrub som behandling og som tillæg til alle vores behandlinger.

Øko Ansigtmassage 30 min. (1 pers.) - DKK 370,-
Par Øko Ansigtmassage 30 min. (2 pers.) - DKK 740,-

Denne tillægsbehandling består af ca. 30 min. ansigts- og hovedbundsmassage.

Din behandler starter med at afrense dit ansigt og hals med Weleda's rensemælk til sart hud.

Dit ansigt masseres nu i Weleda's specielle ansigtsolie til sart hud. Kombinationen af indholdet af antioxidanter og essentielle fedtsyrer fra den økologiske mandelolie, blommeolien og de økologiske slåenblomster, gør din hud smidig, glat og efterlader den beskyttet og tonet med ny glød.

Behandlingen afsluttes med ca. 5 min. blid hovedbundsmassage, hvorefter dit ansigt og hals indsmøres i Weleda's allergivenlige creme, som er beroligende pleje til følsom og tør hud.

En lækker afslutning på din massage.

Du kan vælge din Øko Ansigtsmassage som ansigtsbehandling eller som tillæg til din massage.

×
Online booking
Menu