fbpx

Graviditetsmassage

Sweet Mother-to-be 120 min. (1 pers.) – DKK 1250,-
Sweet Father & Mother-to-be (2 pers.) – DKK 2500,-

Denne massage er til dig som virkelig fortjener en forkælelse udover det sædvanlige under din graviditet.
Den består af ca. 10 min. skumfodbad, ca. 90 min. kropsmassage inklusiv 10 min. håndmassage. Massagen slutter med ca. 20 min. fodmassage.

I denne massage bruger vi kun produkter, som du vil kunne bruge til småbørn.
Hos Ezanza bruger vi i forvejen kun økologiske produkter i alle typer behandlinger. Når det drejer sig om gravidmassage, går vi skridtet videre og bruger kun produkter som er parfumefri og til sensitiv hud. Du kan se de specifikke produkter længere nede på siden.

Du starter med dit fodbad hvortil du får serveret en økologisk forfriskning med hyldeblomstsaft, nødder og the. 
I dit varme skumfodbad bruger vi en mild brusecreme og shampoo, som er særligt udviklet til småbørn. Den indeholder bl.a. blødgørende sesamolie som bevarer hudens fugtbalance. 

I dit massagerum får du en fuld kropsmassage inklusiv håndmassage. Hvis du ønsker et bestemt fokus – udover nakke, skuldre og ryg – så husk at sige det, så din behandler bedre kan imødekomme dine behov.

Din kropsmassage udføres med en økologisk koldpresset tidselolie sprængfyldt med Omega -6 og -9 fedtsyrer.
Det er en fin og let tidselolie, som er meget hudvenlig og ideel til følsom, ru og tør hud. Den er også meget velegnet til pleje af spædbørn og små børn, ligesom mange gravide bruger den til den gravide mave for at modvirke strækmærker. 

Hele herligheden afsluttes med ca. 20 min. fodmassage med en Weleda’s parfumefri og veganske bodylotion udviklet til sensitiv hud.

Ezanza - Nørreport


Ezanza - Kgs Nytorv


Åbningstider


  • Nørregade:
    alle dage kl. 11-18

    St. Kongensgade:
    torsdag-søndag kl. 11-18

Kontakt


×
Online booking
Menu