fbpx

Ansigtsbehandlinger

Bestil din ansigtsmassage som en selvstændig behandling eller book en anden massageform som fysiurgisk massage eller fodmassage som tillæg samtidig. Er du i tvivl eller kan ikke booke det du ønsker, så ring endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige kombination af behandlinger til dig.
Wellness Ansigtsmassage 60 min. (1 pers.) - DKK 565,-
Par Wellness Ansigtsmassage 60 min. (2 pers.) - DKK 1130,-
Veninde Wellness Ansigtsmassage 60 min. (2 pers.) - DKK 1130,-

Wellness Ansigtsmassage erwellness ansigtsbehandling udviklet til dig som gerne vil have en afstressende og sanselig ansigtsbehandling med fokus på ansigtsmassage og masser af fugt til din hud.

Der bruges eksklusive økologiske produkter fra Weleda og Annemarie Börlind, som kan bruges til alle hudtyper – også til den sarte og tørre hud.

Din behandler renser dit ansigt og hals med Weledas mandelserie til sart og allergisk hud. Nu er du klar til ca. 20 min. ansigtsmassage med økologisk koldpresset mandelolie.

Efter ansigtsmassagen påfører din behandler AAnnemarie Börlind unikke og fugtgivende algemaske. Imens masken tørrer, får du nakke- og hovedbundsmassage.
Behandlingen afsluttes med Weleda's øjen- og dagcremer, der udglatter og beskytter tør hud. En virkelig lækker og afslappende ansigtsbehandling, der giver dit ansigt gløden tilbage.

Du kan vælge Wellness Ansigtsmassage som selvstændig behandling eller som tillæg til din massage.

Bemærk

- at hvis du kommer med øjen makeup på, kan du med fordel komme i god tid og selv fjerne din make up med vores produkter, så den tid ikke går fra behandlingen. Spørg efter makeup fjerner i receptionen.
- ønsker du dybderens skal du booke vores Ansigt Dybderens 45 min.

Alle behandlinger er inklusiv omklædning og journalføring.

Øko Ansigtmassage 30 min. (1 pers.) - DKK 350,-
Par Øko Ansigtmassage 30 min. (2 pers.) - DKK 700,-

Denne behandling består af ca. 30 min. ansigts- og hovedbundsmassage.
Din behandler starter med at afrense dit ansigt og hals med Weleda's rensemælk til sart hud.

Dit ansigt masseres nu i Weleda's specielle ansigtsolie til sart hud. Kombinationen af indholdet af antioxidanter og essentielle fedtsyrer fra den økologiske mandelolie, blommeolien og de økologiske slåenblomster, gør din hud smidig, glat og efterlader den beskyttet og tonet med ny glød.

Behandlingen afsluttes med ca. 5 min. blid hovedbundsmassage, hvorefter dit ansigt og hals indsmøres i Weleda's allergivenlige creme, som er beroligende pleje til følsom og tør hud. En lækker afslutning på din massage.

Du kan vælge din Øko Ansigtsmassage som selvstændig behandling eller som tillæg til din massage.

×
Ring op
Online booking
Menu