fbpx

FORÅRSMASSAGE 120 min.

En aromatisk oplevelse af gylden havtorn rigdom til krop og sind

Forårsmassage 120 min. (1 pers.) DKK 1245,-
Par Forårsmassage 120 min. (2 pers.) DKK 2490,-

Mæt din tørstige hud med den gyldne havtornolie. Den er frisk, har en frugtagtig aroma og er hurtigt absorberende. En let olie som forkæler din hud og dine sanser: Vil du ikke gerne prøve den?

Vores Forårsmassage er 120 min. sanselig wellness massage med Havtorn som tema - et bær propfuld af energi med en opkvikkende virkning på vitalitet og livskraft.

Du starter med ca. 10 min. skumfodbad med rensende salt og vores egen RELAX blanding af lavendel, mandarin og Ylang Ylang olier. Hertil serveres frisk frugt, varm te og isvand.

Efter fodbadet masseres dine fødder i ca. 10 min. med rensende salt fodscrub bestående af en økologisk og rensende peeling af fint himalaya krystalsalt, RELAX og koldpresset tidselolie.

På massagebriksen får du ca. 80 min. full body massage f ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage.

Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Havtorn olie, som giver din hud gylden udstråling og blødhed.

Behandlingen sluttes af med at du får  ca. 20 min. fodmassage med en Weleda's dejlig fede havtorn bodylotion, en frugtagtig duft og fornyende creme, der hjælper din hud til at få sin naturlige skønhed og balance tilbage.

Alle produkter er naturligvis økologiske.

Du kan booke vores Forårsmassage indtil 31. maj 2019, hvor den vil blive erstattet med en sommermassage med produkter specielt egnet til sommer sæsonen.

Alle tider er inklusiv omklædning og journalføring.

 

×
Ring op
Online booking
Menu