fbpx

Sommer tilbud på massage

Sommeren 2021 kører vi tilbud på 2 af vores Kontormassager på 90 og 120 min.

For at opnå tilbuddet skal du være meldt til vores nyhedsbrev inden betaling.

Hvis du kun ønsker 60 min. massage kan du læse om basic kontormassage her. 

Kontormassagen egner sig til dig som lider af muskelsmerter fra spændinger i arme, hænder, nakke pga. ensformige arbejdsstillinger ved en computer. 

Din massør arbejder med strøg og tryk på udvalgte smertepunkter på dine arme, hals og nakke, hvor kontorfolket typisk har mest ondt og dermed får mest ud af at få massage. 

Vi har blandet en økologisk koldpresset massageolie af mandelolie med urteudtræk fra økologiske arnika blomster i tidselolie tilsat naturlig E-vitamin og lavendelolie.

Hvor Arnika virker helende og lindrende på hævelser og blå mærker, virker den kendte og velduftende lavendelolie beroligende på hud og sind.

Kontormassage m/skuldre og ryg 90 min……. DKK 840,- per person
(normalpris DKK 925,- per person)

De første ca. 60 min. består af vores basic kontor massage – denne del af massagen fokuserer overvejende på dine arme – og især din “musearm” – bliver arbejdet roligt og grundigt igennem. Her efter er det tid til ca. 15 massage af din nakke og halsmuskulatur. 
Behandlingen slutter med ca. 30 min. dybdemassage af resten af dine skuldre, ryg og lænd.

Kontormassage m/helkrop 120 min……. DKK 1035 ,- per person
(normalpris DKK 1120,- per person)

Her er der rig mulighed for at blive helt afstresset og komme ned i en mere meditativ tilstand,  når din massage giver dig 60 min. helkropsmassage oveni din kontormassage.

De næste ca. 60 min. består af vores basic Kontormassage – denne del af massagen fokuserer overvejende på dine arme – og især din “musearm” – bliver arbejdet roligt og grundigt igennem. Her efter er det tid til ca. 15 massage af din nakke og halsmuskulatur. 

 

Godt at vide i forbindelse med din massage:

Alle reagerer forskelligt på massage, og din reaktion afhænger også af hvor lang tid, hvorfor og hvor meget dine smerter påvirker dig.
Du kan godt forvente en forbedring kort efter din behandling, og så en forværring af dine smerter dagen efter. Faktisk er det først på 2. dagen efter massagen, at den egentlige effekt kan mærkes. 
Det er utroligt vigtigt, at du drikker meget vand i disse dage. Det kan også være godt at bruge kuldeomslag i 10-15 min. på f.eks. din nakke eller ømme område på din musearm inden sengetid samme dag som din massage. Du tager en pose frosne ærter eller majs og svøber posen ind i et viskestykke, og kulden gør at de yderste nerveender bedøves naturligt. Det kan lindre dagen til efter.

Husk at drikke væske både op til og efter din massage. Vi fraråder at du tager smertestillende op til massagen, da det kan svække din føling med tryk og smerte. Du skal senest tage smertestillende piller 4 timer før din massage, så du kan mærke efter om trykket er passende undervejs i behandlingen. Har du taget piller, som stadig virker under massagen, kan du blive overbehandlet og dermed få forværret din situation.

×
Online booking
Menu