fbpx

SOMMERTILBUD
Morgenfrue Massage 120 min.

Modtager du vores nyhedsbrev OG henviser til det ved betaling, kan du få denne himmelske aromamassage til DKK 1160,- pr. person i perioden 20. juni til 31. august 2019.

P.S. Hvis du ikke er tilmeldt nu, kan du stadig nå det. Vores værtinder hjælper også gerne over telefonen eller i receptionen på dagen.

Morgenfrue Massage 120 min. (1 pers.)……. DKK 1245,-
Par Morgenfrue Massage 120 min. (2 pers.)……. DKK 2490,-

Er du klar til en aromatisk massage til både krop og sind med fokus på krop og ansigt og helt igennem kun med Weleda’s økologiske morgenfrueolie?

Morgenfrue og kamille, begge milde og blide planter, giver deres æteriske olier til din hud, mens din trætte krop nyder godt af den afslappende massage. Calendula Massage Oil, der indeholder silkebløde lag af solsikkeolie og frisk duftende æteriske olier, er ideel til en massage, der beroliger og afslapper musklerne, mens den blødgør og plejer din hud.

Massagen starter med en 45 min. dybdemassage af din nakke, skuldre, ryg og lænd. Din behandler fortsætter de næste 20 min. med at masserer dine ben bagpå og foran. Herefter får dine hænder og arme 15 min. massage.

Nu ligger du på ryggen og får 10 min. god massage af din nakke og kraniekant, 15 min. ansigtsmassage og til sidst 5 min. massage af din hovedbund.

Hele massagen udføres med ren økologisk massageolie der afgiver en let og helende duft af morgenfrue og kamille.

Weleda’s Calendula Olie

Olien er blødgørende, plejende og dermatologisk testet som forenelig også med følsom hud. Kan bruges af veganere og vegetarer. Uden syntetiske konserveringsmidler, dufte, farvestoffer eller råmaterialer fra mineralolier.

Morgenfrue ekstrakt

Calendula Officinalis Extract

Ekstrakter af de blomstrende dele af Morgenfrue planten har en gul- grøn til brun-grøn farve. Den indeholder forskellige carotenoider, flavonoider og saponiner. Morgenfrue ekstrakt har udjævnende egenskaber og støtter regenerering af huden.

Birke blads ekstrakt

Betula Alba Leaf Extract

Birkeblade indeholder flavonoider og tanniner, der aktiverer hudens metabolisme og væske organisme. Bladets ekstrakt er ideel til massageolier og  til produkter, der er udglattende samt styrkende for bindevævet .

Se hele ingredienslisten her.

 

Alle behandlingstider er inklusive ca. 10 min. omklædning og journalføring.

×
Online booking
Menu