fbpx

Massage gavekort

Print-selv-gavekort – køb dit gavekort online her

Vil du forkæle en, du holder af, med et gavekort til Ezanza? Et gavekort til Ezanza er den perfekte gave – særligt som gave til en gravid kæreste eller gave til en gravid veninde, men vi har selvfølgelig også behandlinger, som alle kan have glæde af.

Se eksempel på gavekort her

Her på siden kan du bestille et print-selv-gavekort til klinikken. Det er hurtigt og nemt, og du kan med det samme sætte dit gavekort til print, når du har købt og betalt for det. Gavekort til print-selv er en populær løsning. Særligt hvis du er sent ude med en gave, eller du ikke helt ved, hvad du skal give som gave til en gravid. Forkælelse hos Ezanza kan altid bruges, uanset hvem du er, og hvilken livssituation du befinder dig i, og derfor er et print-selv-gavekort den oplagte gravidgave eller gave til en anden kvinde i dit liv, der fortjener en dejlig overraskelse, hvor hun kan være i centrum.

Sådan køber du dit print-selv-gavekort

Det er nemt og hurtigt at bestille et print-selv-gavekort hos Ezanza. Udfyld blot formularen på siden her. Et print-selv-gavekort kan bruges på alle vores behandlinger, og gavekortet er gyldigt i 3 år.

Du kan også købe dit gavekort online som print-selv og sende din kæreste, ven, veninde eller anden ind i klinikken, hvor vi gerne udsteder gavekortet med den rette print-selv kode. 

Vedbestilling får du gavekortet sendt på mail indenfor få minutter.

Som ved alle online køb har du 14 dages fortrydelsesret på køb i via vores webshop. Ønsker du at fortryde dit køb, skal du skrive til Indehaver Mette Stendell Jensen, som efterfølgende returnerer gavekortets værdi til samme betalingskort, som det blev købt. Skriv til mette@ezanza.dk og husk at skrive det unikke gavekortnummer samt ordrenummer i din mail.

Hent også dit gavekort i klinikken

Hvis du gerne vil have dit gavekort pænt pakket i en sort papir gavepose med silkepapir, så er du velkommen til at komme personligt ind i klinikken, hvor vi laver dit gavekort straks.

Du kan også købe dit gavekort online som print-selv og sende din kæreste, ven, veninde eller anden ind i klinikken, hvor vi gerne udsteder gavekortet med den rette print-selv kode. 

Alle vores gavekort kontrolleres elektronisk, så det kun kan bruges en gang, men du kan sagtens sende os en mail på forhånd hvis du sender en stedfortræder ind i receptionens åbningstid.

Giv et massagegavekort i julegave, til en du holder af

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det kommende julegaveræs står for døren. Et gavekort til massage er en sand gave fra hjertet, særligt til kæresten, veninden, forældrene eller den gravide. Vi har et bredt udvalg af gavekort til ham og hende, som du kan læse mere om her på siden.

Vi er 17 specialister, der står klar til at løfte massageoplevelsen til et nyt niveau, med fokus på velvære, ro og trygge rammer. Vi har altid fokus på at give professionelle behandlinger, som giver øget velvære, fornyet energi og ro i kroppen.

Hvilken type massage skal jeg vælge?

Et gavekort til Ezanza giver adgang til et væld af behandlingsmuligheder. Vi er en af Københavns førende klinikker inden for graviditetsmassage, men vi arbejder især også meget med den dybe fysiurgiske massage, der lindrer spændinger og giver ny energi i hverdagen. Hvis du er tvivl om, hvilken type massage du ønsker at købe gavekort til, så skal vi nok hjælpe dig bedre på vej. En massage hos os i Ezanza vil altid være tilpasset den enkeltes behov og ønsker. Nedenstående er blot en rettesnor for behandlingens fokusområder og formål.

Gavekort til den gravide

Et gavekort til graviditetsmassage er den oplagte gave til den gravide veninde, datter, kæreste eller kone. Du kan her give hende, der fortjener en dejlig overraskelse, et frirum, hvor hun kan få spændt af og få lov til at være i centrum.
En kvindes krop ændrer sig unægtelig på flere måder under en graviditet, og det er helt naturligt at opleve gener, ubehag og smerter under denne forandring. Med massage under graviditeten vil vi kunne øge blodgennemstrømningen i kroppen og dermed skabe en smertelindrende effekt, der kan reducere spændinger og smerter. Med graviditetsmassage kan vi hjælpe den gravide med at opretholde et vist funktionsniveau og være med til at forebygge, at graviditeten påvirker ens dagligdag.

Gavekort til den dybdegående og afspændende massage

Den dybdegående massage, som også kaldes den fysiurgiske massage, er kendetegnet ved, at massøren går i dybden med specifikke områder og afhjælper spændinger i kroppen samt led- og muskelsmerter. Den fysiurgiske massage er ideel til ham eller hende, der oplever gener eller smerter ved enten kontorarbejde, sportsskader eller generelt muskelspændinger. Udover at afhjælpe spændinger og skader er formålet med den fysiurgiske massage at få bevægeapparatet til fungere optimalt og smertefrit.

Veninde- eller parmassage – når I skal dele oplevelsen

Der er bare noget helt specielt over at dele oplevelser med andre! Et gavekort til parmassage findes i forskellige former og størrelser. Vi tilbyder både parmassage i form af f.eks. en full body-dybdemassage, en luksus kropsmassage eller blot en 30 minutters minimassage. Her skal I blot vælge behandling efter jeres behov ift. behandlingstype og den afsatte tid til massagen. Vores dygtige massører og værtinder skal nok sørge for, at I får en dejlig oplevelse ud af at besøge vores klinik sammen.

Wellness-gavekort – luksus og forkælelse

Hvis den bare skal stå på afslapning og forkælelse, anbefaler vi et wellness-gavekort. Blandt vores luksuriøse wellness-behandlinger kan man vælge mellem kropsmassage, ansigtsmassage, fodmassage eller hot stone massage med varme lavasten. Undervejs bliver man forkælet med eksklusive olier og cremer, som har aromaterapeutiske effekter og skaber en afslappet atmosfære, der gør, at man kan koble helt af under behandlingen.

Kvalitetsmassage i hjertet af København K

Vi arbejder benhårdt på at sikre, at du får en professionel og afslappende behandling. Vores massører får en grundig oplæring, og vi sætter en stor ære i at efteruddanne vores medarbejdere, så de kan imødekomme dine behov og give dig en følelse af ro og afslappethed, hver gang du besøger os. Når man får massage hos Ezanza, byder vi altid på økologisk the, frugt og vand, både for dit velvære, men også for at kroppen kan skille sig af med en masse affaldsstoffer, og man dermed får det bedste udbytte af behandlingen.

Hvordan fungerer det med et gavekort til Ezanza?

Uanset hvilket gavekort du ønsker at give i julegave, så har vi den rette behandling her hos Ezanza Massage. Hvis du er i tvivl om, hvilket gavekort du skal købe, kan du også helt selv bestemme, hvilket beløb gavekortet skal være på. Vi har dog et minimumsbeløb på 200,-. Ønsker du derimod at købe gavekort til en bestemt type behandling, kan du frit vælge mellem vores mange behandlinger, som vi tilbyder her i klinikken.

Du får selv lov til at bestemme, om du ønsker at printe gavekortet selv, eller om vi skal stå for det. Vi tilbyder nemlig også, at du kan afhente og købe gavekortet her i klinikken. Vi sørger selvfølgelig for at pakke det pænt ind, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Vores klinik rummer 170 m2 og ligger i hjertet af København K. Vi holder til på 1. sal på Nørregade 22 tæt ved Nørreport Station, hvor der er gode offentlige transportmuligheder til og fra klinikken. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling af gavekort, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på +45 30 50 80 80 eller info@ezanza.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gavekortet er gyldigt i tre år fra udstedelsesdatoen, og vi anbefaler, at man booker i god tid. For information omkring ombooking eller aflysning henviser vi til vores aflysningspolitik.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål, som ikke besvares på vores hjemmeside, i klinikken eller på telefon 30508080, kan du altid rette henvendelse direkte til Mette Stendell Jensen, som er ansvarlig for salg og fremsendelse af varer via www.ezanza.dk. Send email til mette@ezanza.dk eller ring til Mette på telefon 30508080 i vores telefontid.

×
Online booking
Menu