fbpx

Massage gavekort

Print-selv-gavekort – køb dit gavekort online her

Vil du forkæle en, du holder af, med et gavekort til Ezanza? Et gavekort til Ezanza er den perfekte gave – særligt som gave til en gravid kæreste eller gave til en gravid veninde, men vi har selvfølgelig også behandlinger, som alle kan have glæde af.

Se eksempel på gavekort her

Her på siden kan du bestille et print-selv-gavekort til klinikken. Det er hurtigt og nemt, og du kan med det samme sætte dit gavekort til print, når du har købt og betalt for det. Gavekort til print-selv er en populær løsning. Særligt hvis du er sent ude med en gave, eller du ikke helt ved, hvad du skal give som gave til en gravid. Forkælelse hos Ezanza kan altid bruges, uanset hvem du er, og hvilken livssituation du befinder dig i, og derfor er et print-selv-gavekort den oplagte gravidgave eller gave til en anden kvinde i dit liv, der fortjener en dejlig overraskelse, hvor hun kan være i centrum.

Sådan køber du dit print-selv-gavekort

Det er nemt og hurtigt at bestille et print-selv-gavekort hos Ezanza. Udfyld blot formularen på siden her. Et print-selv-gavekort kan bruges på alle vores behandlinger, og gavekortet er gyldigt i 3 år.

Du kan også købe dit gavekort online som print-selv og sende din kæreste, ven, veninde eller anden ind i klinikken, hvor vi gerne udsteder gavekortet med den rette print-selv kode. 

Vedbestilling får du gavekortet sendt på mail indenfor få minutter.

Som ved alle online køb har du 14 dages fortrydelsesret på køb i via vores webshop. Ønsker du at fortryde dit køb, skal du skrive til Indehaver Mette Stendell Jensen, som efterfølgende returnerer gavekortets værdi til samme betalingskort, som det blev købt. Skriv til mette@ezanza.dk og husk at skrive det unikke gavekortnummer samt ordrenummer i din mail.

Hent også dit gavekort i klinikken

Hvis du gerne vil have dit gavekort pænt pakket i en sort papir gavepose med silkepapir, så er du velkommen til at komme personligt ind i klinikken, hvor vi laver dit gavekort straks.

Du kan også købe dit gavekort online som print-selv og sende din kæreste, ven, veninde eller anden ind i klinikken, hvor vi gerne udsteder gavekortet med den rette print-selv kode. 

Alle vores gavekort kontrolleres elektronisk, så det kun kan bruges en gang, men du kan sagtens sende os en mail på forhånd hvis du sender en stedfortræder ind i receptionens åbningstid.

Har du fået et gavekort?

Har du fået et gavekort til massage, booker du tid og tager gavekortet med som betaling. Alle gavekort udstedes på beløb og udbetales ikke i kontanter. Bruger du ikke hele dit gavekort, nedskrives det til den nye værdi, så du kan komme igen. Ligeledes kan du supplere beløbet op, hvis du ønsker en anden behandling end gavekortets pålydende.

Gavekort kan også bruges til alle behandlinger og produkter i klinikken. Bruges gavekortet delvist nedskrives gavekortet til restbeløbet, som kan bruges i klinikken. Bestilles behandling til højere værdi end gavekortets værdi, afregnes differencen kontant eller med kort i klinikken. Alle gavekort udstedes på beløb, og der tages forbehold for ændringer i priserne på alle behandlinger og produkter på indløsningstidspunktet. Prisen på dit gavekort er dog altid gyldigt i 12 måneder.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, som ikke besvares på vores hjemmeside, i klinikken eller på telefon 30508080, kan du altid rette henvendelse direkte til Mette Stendell Jensen, som er ansvarlig for salg og fremsendelse af varer via www.ezanza.dk. Send email til mette@ezanza.dk eller ring til Mette på telefon 30508080 i vores telefontid.

Brug for hjælp?
Ring til os på 30508080
hverdage 11-17
lørdag 11-16
søndag 11-16

eller skriv til:
info@ezanza.dk

×
Online booking
Menu