fbpx

Forårsmassage 120 min.

Kan bookes indtil  31. maj 2022

Oplev vores Forårsmassage

Forårsmassage 120 min (1 pers.) ……. DKK 1185,-
Par Forårsmassage 120 min (2 pers.) ……. DKK 2370,-

Vores special-udviklet Forårsmassage har fokus på at forbedre dit energi-niveau og fokus! Under massagen, arbejder vi på at afspænde din nakke, hals og ansigt. Byd velkommen til 120 minutters rent velvære med dig i fokus!

Massagen indledes med en dybdegående massage af din lægge, bag lår og musklerne omkring iskiasnerven, som har forbindelse til lænden. Herefter bevæger vi os op mod nakkeregionen, hvor du bliver arbejdet godt igennem. Vi kommer omkring med muskulaturen omkring skuldre, nakke, hals og øvre brystmuskler. Muskulaturen i dette område er direkte forbundet med kraniet, og massage i dette område kan både lindre spændingshovedpine, nakke- og skulderspændinger.

Massagens sidste fase foregår på ryggen, hvor der fokuseres på ømme punkter omkring halsen, hovedbunden og i ansigtet. Områder, som ligeledes har stor indvirkning på vores generelle velvære og spændingsrelaterede smerter.

Massagen rundes af med 30 minutters afslappende og luksuriøs ansigtsmassage. Her bruger vi Weleda’s luksuriøse produkter til at rense og massere dit ansigt med. Produkterne er neutrale i duft og aroma og kan bruges selv til hyperallergisk hud. De kan naturligvis købes i receptionen, hvis du bliver ligeså fortryllet af produkterne, som vi er.

Under Forårsmassagen bruger vi økologisk koldpresset tidselolie, der er blandet med økologisk citrongræsolie som massageolie. Udover at citrongræsolien dufter skønt og opfriskende, har den antiinflammatoriske egenskaber, der støtter op om at få reduceret smerter i hoved, muskler og led. 

Vi byder selvfølgelig på te, frugt og vand efter massagen og anbefaler altid, at du lige giver dig selv 10 minutter i vores lænestole, før du vender tilbage til virkeligheden.

 

Du sparer kr. 100,- per person, og massagen kan bookes fra den 14. marts og til den 31. maj 2022.

For at få adgang til tilbuddet, skal du være tilmeldt vores nyhedsbrev ved betaling. Du kan selv tilmelde dig på vores hjemmeside, og ellers vil du automatisk blive tilmeldt i receptionen. Du kan til en hver tid afmelde dig igen. Vi sender kun ud til dig, som ønsker de gode tilbud og nyheder først 🙂

Vi glæder os til at forkæle dig med vores nye Forårsmassage!

Med venlig hilsen Mette, Indehaver

Godt at vide i forbindelse med din massage:

Alle reagerer forskelligt på massage, og din reaktion afhænger også af hvor lang tid, hvorfor og hvor meget din hovedpine påvirker dig.

Du kan godt forvente en forbedring kort efter din behandling, og så en forværring af dine smerter dagen efter. Faktisk er det først på 2. dagen efter massagen, at den egentlige effekt kan mærkes. 

Det er utroligt vigtigt, at du drikker meget vand i disse dage. Det kan også være godt at bruge kuldeomslag i 10-15 min. på din nakke inden sengetid samme dag som din massage. Du tager en pose frosne ærter eller majs og svøber posen ind i et viskestykke, og kulden gør at de yderste nerveeneder bedøves naturligt. Det kan lindre dagen efter.

Husk at drikke væske både op til og efter din massage. Vi fraråder at du tager smertestillende op til massagen, da det kan svække din føling med tryk og smerte. Du skal senest tage hovedpinepiller 4 timer før din hovedpine-massage, så du kan mærke efter om trykket er passende undervejs i behandlingen. Har du taget piller, som stadig virker under massagen, kan du blive overbehandlet og dermed få forværret din situation.

Vil du gerne selv afhjælpe din spændingshovedpine?

×
Online booking
Menu