Efterårsmassage 120 min.
per person DKK 995,-

AFSLAPPENDE - BEROLIGENDE - HARMONISK

Behandlingen er åben for booking indtil 30. november måned 2018, og du kan købe gavekort til denne og andre luksus behandlinger i vores shop her.

En naturlig gave med lavendel – aromaterapiolie med holistiske fordele for hud, sanser og sjæl. Den klassiske duft af fred og ro.

Hvis du leder efter en gave med lavendel til mennesker, som elsker naturen, så har Weleda's Lavender Relaxing Body Oil virkeligt det hele. Den har en duft, der straks fordriver stress og skaber en fornemmelse af ro og velvære. Den har her trukket i en florlet, hurtigt absorberende olieblanding af sød mandel og økologisk sesam. Perfekt efter en stresset dag til at sikre en rolig søvn eller til at komme til kræfterne igen. Massér den ind, indånd dybt og slap af.

Selve behandlingen består af ca. 20 min. tørbørstning af bagsiden af dine arme, ben, ryg, nakke og skuldre med Loofah svamp, ca. 50 min. massage af samme områder, og til sidst ca. 40 min. wellness ansigtsbehandling.

Til denne sæsonbehandling kan du tilvælge ØKO fodscrub 20 min. fodbad og fodscrub, eller fuldend oplevelsen med vores Spafodmassage med skumfodbad og ca. 30 min. fodmassage.

Du starter med med blidt at få tørbørstet bagsiden af kroppen, dine hænder og arme med den specielle Loofah svamp. Din massør bruger en særlig lymfedrænage-teknik, som både fjerner hudens døde hudceller og sætter gang i blodomløbet. Det er en meget behagelig og anderledes oplevelse, der både vækker dit øverste lag hud med prikken og giver din hud en frisk glød.

Efter kropspeelingen får du wellness massage af bagsiden af dine ben, din ryg, nakke og skuldre med Weleda's Lavendelolie specielt til massage.

De sidste 40 min. får du behandlet dit ansigt med Weleda og Annemarie Börlind's økologiske produkter tør og sart hud. Dit ansigts afrenses med Weleda Gentle Cleansing Milk, peeles med Annemarie Börlind Effektpeeling. Du får din ansigtsmassage med Annemarie Börlind's eksklusive massagecreme specielt til ansigtet. Under din fugtgivende ansigtsmaske får du ca. 10 min. håndmassage.
Det hele afsluttes med en neutral virkende dagcreme.

Foruden at være økologiske er alle produkterne nøje udvalgt ud fra deres kvalitet og virkning, tekstur, duft og følelse.

Det her er en lækker wellness behandling med fokus på alle dine sanser, og vi glæder os til at forkæle dig i vores hyggelige klinik.

×
Online booking
Menu