fbpx

Black Friday 

Vi fejrer Black Friday ved at forkæle dig med 20% rabat på køb af gavekort til 3 af vores meget lækre luksus massager.

Vores webshop er åben for salg af de særlige gavekort
torsdag den 28/11 kl. 20 til fredag den 29/11 kl. 24.

Black Friday gavekortene er gyldige i 3 år og kan kun bruges til den valgte behandling. 

BLACK FRIDAY PRIS DKK 896,- PER PERSON

Full Body Dybdemassage 120 min. (1 pers.) – normalpris DKK 1120,-
Par Full Body Dybdemassage 120 min. (2 pers.) – normalpris DKK 2240,-

I denne behandling er der plads til god og grundig massage af arme, ben, ryg, nakke, skuldre ligesom fodmassage også kan være en del af massagen. Hvis du giver massøren besked inden din massage, kan du starte med fodmassage, håndmassage eller du kan bede om udvidet ansigtsmassage.

Aftaler du intet på forhånd vil du få en fuld kropsmassage med ekstra fokus på lænd, ryg, nakke og skuldre samt slutte med en let ansigtsmassage.
En fysiurgisk massage designet til at give dig ro og fordybelse, samtidig med at dine muskler masseres grundigt igennem.

BLACK FRIDAY PRIS DKK 996,- PER PERSON

Hotstone Deluxe 120 min. (1 pers.) – normalpris DKK 1245,-
Par Hotstone Deluxe 120 min. (2 pers.) – normal pris DKK 2490,-

Du starter med en god Wellness Hotstones massage af forsiden og bagsiden af kroppen på 90 min, hvor din massør skiftevis masserer dig med sten og hænder.

Når varmen fra stenene og din massørs hænder har gjort dine muskler helt bløde er og afslappede, er det tid til at toppe det hele af med ca. 30 min. ansigtsmassage med økologiske cremer til sensitiv hud fra Weleda.

Din behandler afrenser dit ansigt og hals, og så er det tid til en god ansigtsmassage med dejlig økologisk mandelolie specielt til ansigtet. Behandlingen afsluttes med ca. 5 min. blid hovedbundsmassage, hvorefter dit ansigt og hals indsmøres i Weleda’s allergivenlige creme, som beroliger følsom og tør hud.

En utroligt lækker wellness oplevelse for den kræsne livsnyder.

BLACK FRIDAY PRIS DKK 996,- PER PERSON

Rosenmassage 120 min. (1 pers.) – DKK 1245,-
Par Rosenmassage 120 min. (2 pers.) – DKK 2490,-

Denne massage består af ca. 20 min. fodbad og fodpeeling, ca. 20 min. fodmassage og ca. 80 min. fysiurgisk massage.

Du starter med et varmt skumfodbad med salt og roser iblandet vores økologiske Relax olie af Ylang Ylang, Lavendel og Mandarin olie.
Du får serveret økologisk frugt, te og vand til dit fodbad.

Efter fodbadet masseres dine fødder med rensende fodscrub bestående af en økologisk og rensende peeling af salt, honning og RELAX olierne.

I massagerummet får du ca. 20 min. fodmassage med en Weledas dejlig fede bodylotion, der bl.a. indeholder sheasmør og rosenolie, så dine fødder bliver både bløde og velduftende. Den omfavnende duft af roser kommer fra biodynamiske damaskusroser i Tyrkiet.

Nu skal du have ca. 80 min. full body fysiurgisk massage af ben, ryg, arme og til sidst afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Kropsmassagen udføres med Weledas eksklusive Wild Rose Body Oil, der understøtter hudens naturlige regenerering og gør den lækker smidig. Huden udglattes og holder bedre på fugtigheden efter regelmæssig brug.

×
Online booking
Menu