fbpx

Arnica Massage Olie

Varmende muskelmassage med ekstrakt fra guldblomme.
Stimulerende massageolie med ekstrakt af Arnica montata, til muskelvarmende massage før og efter sport og aktivitet. Varmer og afslapper muskler.

Beskrivelse

Inden og efter sport eller anstrengende aktivitet, varm op eller afspænd med en kraftig massage med guldblommeolie.

Arnica Massage Oil, en af Weledas signaturprodukter, er essensen af en helt naturlig, plantebaseret, effektiv virkning. Rene planteolier fra solsikke og oliven blandes med ekstrakter fra guldblommens blomster og birketræets blade for at glatte huden og forbedre dens elasticitet og fasthed. Gør din krop klar til sport med en massage, der øger blodcirkulationen, eller afspænd efter anstrengende aktivitet med den stimulerende duft fra æteriske olier med lavendel og rosmarin. Du vil blive klar over alle de fordele, som dette helt naturlige produkter giver, hvad enten du er en sportsudøver, en udendørs arbejder eller en aktiv person, der bekymrer sig om sin krop.

Fordele

Varmende, tonende, opkvikkende. Gør huden fastere, øger dens elasticitet og fremmer cellefornyelsen. Dermatologisk testet som ikke-irriterende mod huden.

Certificeret, naturlig, fri for syntetiske konserveringsmidler, dufte, farvestoffer og råmaterialer fra mineralolier.

Natrue
 
Vegan
 

Guldblommeekstrakt

Arnica Montana Extract

Ekstrakt af Arnica Montana Planten støtter hudens stofskifte og har en antimikrobiel effekt. Det er også en egnet ingrediens i produkter til trætte ben.

×
Online booking
Menu