Kranio-Sakral-Terapi i København

Lider du af fysiske skavanker, stress, hormonelle forstyrrelser, tinnitus eller andet ubehag og smerte? Så kan Kranio-Sakral-Terapi være et forsøg værd. Den alternative behandlingsform har endelig vundet indpas i Danmark og kan med blide tryk på knoglerne i ansigtet og kraniet mindske ubehagelige fysiske og psykiske symptomer – og giver en behagelig følelse af velvære.

Hvad er Kranio-Sakral-Terapi egentlig?

Kranio-Sakral-Terapi udspringer af behandlingsformen osteopati og fokuserer især på kraniet og korsbenet – deraf navnet. Grundlæggende medvirker Kranio-Sakral-Terapi til at opretholde en naturlig balance i kroppens centralnervesystem. Vores terapeuter er uddannede til at arbejde med den såkaldte kranio-sakrale puls, som behandlingsformen opfatter som en rytme, der pumper hjernevæsken rundt omkring hjernen og rygmarven. Pulsrytmen skaber små bevægelser i det kranio-sakrale system, der består af knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet, hjernens beskyttende hinder samt hjernevæsken. Hvis denne puls bliver forstyrret eller påvirket af for eksempel fysiske slag, sygdom, stress og andre påvirkninger, blokeres disse bevægelser og den kranio-sakrale puls.

10 ting Kranio-Sakral-Terapi kan afhjælpe

  • Migræne
  • Stress, angst og uro
  • Svimmelhed og tinnitus
  • Søvn-, koncentrations- og indlæringsproblemer
  • Bækken-, ryg-, skuldre- og nakkesmerter
  • Hjernerystelse og piskesmæld
  • Bruksisme (kæbespændinger)
  • Forhøjet blodtryk
  • Hormonelle forstyrrelser og nedtrykthed
  • Gigtsmerter

Sådan foregår en behandling med Kranio-Sakral-Terapi

Hos Ezanza går vi op i at give dig den bedste oplevelse og de bedste resultater. Derfor sørger vores kranio-sakral terapeuter for at sætte sig ind i de problemer, du ønsker at få behandlet. Når Kranio-Sakral-Terapien går i gang, ligger du fuldt påklædt på en briks, hvor terapeuten arbejder på at løsne kroppens spændinger og blokeringer med blide tryk, der svarer til at få lagt et A4 papir (ca. 5 gram). Der arbejdes udelukkende med hænderne.

5 gram lyder ikke af meget, men under behandlingen føles den blide terapiform som dyb, afslappende afspænding, en følelse af velvære vil skylle ind over kroppen, og man oplever typisk en forbigående træthed umiddelbart efterfølgende. Det er tegn på, at behandlingen virker og at kroppen begynder at hele sig selv og genskabe balancen i centralnervesystemet. Mange oplever positive ændringer allerede efter den første behandling, men antallet af behandlinger er individuelt og typisk skal man have 2-3 behandlinger for at komme et specifikt problem til livs.

Kranio-Sakral-Terapi hos Ezanza

Leder du efter Kranio-Sakral-Terapi i København er vi hos Ezanza erfarne i behandlingsformen. Vi tilbyder terapien som single-behandling eller som en pakkeløsning sammen med fysiurgisk massage på mellem 60 til 120 minutters varighed.

Vi har ofte behandlere, som udover massage-uddannelse også har uddannet sig indenfor andre alternative behandlingsformer.

Udbuddet af disse behandlinger varierer afhængigt af vores aktuelle behandleres kompetencer, og opdateres løbende på denne side samt i vores bookingsystem.

Kranio-Sakral-Terapi - 60 min. (1 pers.) - DKK 565,-
Kranio-Sakral-Terapi & Massage 90 min. (1 pers.) - DKK kr. 820,-
45 min. kranio-sakral-terapi og 45 min. fysiurgisk massage
Kranio-Sakral-Terapi & Massage 120 min. (1 pers.) - DKK kr. 1130,-
60 min. kranio-sakral-terapi og 60 min. fysiurgisk massage
Zoneterapi - 60 min. (1 pers.) - DKK 565,-
60 min. zoneterapi med fodbad
Zoneterapi & Massage 90 min. (1 pers.) - DKK 820,-
45 min. zoneterapi med fodbad og 45 min. fysiurgisk massage
Zoneterapi & Massage 120 min. (1 pers.) - DKK 1130,-

60 min. zoneterapi med fodbad og 60 min. fysiurgisk massage

Alle behandlinger er inklusiv omklædning og journalføring.

×
Ring op
Online booking
Menu